Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venom FC CF
Arkantos2.1 Tactiek rmder
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 53.5
average Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
Stones kopt de bal weg. Acquah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuzman krijgt een gele kaart. Acquah raakt geblesseerd tijdens het duel. Fagula neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Venom FC - CF 0:1

11e minuut.
Roşu onderschept slim de pass. Mitirev verovert de bal door een tackle van achteren. Mitirev met een sublieme pass. Acquah rent richting de bal. Acquah draait met de bal, schiet en ... Fafelec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Mitirev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitirev geeft een lange en hoge pass. Fagula kopt de bal weg. Stones rent richting de bal. Stones draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Ayestaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev met een sublieme pass. Stones is nu in balbezit. Stones schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fafelec trapt de bal weg. Acquah kopt de bal weg. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Stones passt de bal zonder na te denken. Roşu rent richting de bal. Fagula verovert de bal door een tackle van achteren. Fagula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venom FC - CF 0:2

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikosik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitirev is nu in balbezit. Mitirev geeft de bal voor. Stones maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Acquah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antonelli. Acquah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitirev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fagula rent richting de bal. Grzywa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzywa krijgt een gele kaart. Fagula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mitirev wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Balint, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acquah geeft de bal voor. Fagula kopt de bal weg. Stones rent richting de bal. Stones haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venom FC 62%, CF 38%.
Venom FC - CF 0:2

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conte komt het veld opgelopen. Orsini komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gornakov geeft een lange en hoge pass. Fagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagula passt de bal met de wreef. Orsini is nu in balbezit. Orsini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte schiet op doel. Fafelec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Roşu onderschept slim de pass. Mitirev begaat een overtreding. Roşu raakt geblesseerd tijdens het duel. Roşu met een snel genomen vrije trap. Piedade bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifuentes begaat een overtreding. Piedade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balint komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Antonelli probeert naar een medespeler te passen. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitirev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitirev krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Balint passt de bal zonder na te denken. Fagula is nu in balbezit. Fagula probeert naar een medespeler te passen. Conte is nu in balbezit. Conte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Conte geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Milkov de bal onder controle te krijgen. Roşu is nu in balbezit. Fagula onderschept slim de pass. Fagula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venom FC - CF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venom FC 53%, CF 47%.
Venom FC - CF 0:3