Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-05-19 19:34
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Sosnowiec Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Zagłębie !!! Sosnowiec Dziubdziub
kkk Tactiek dziub
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 40.4
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
very good Verdedigen good


12e minuut.
Eliseev rent richting de bal. Eliseev geeft de bal voor. Derlicki geeft de bal voor. Nientun bereikt de bal nog maar net als eerste. Nientun geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Grădean is nu in balbezit. Grădean speelt de bal door. Corato rent richting de bal. Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Batári is nu in balbezit. Grădean is nu in balbezit. Grădean geeft een hoge lob. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru schiet op doel. Munck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Benatti verovert de bal door een tackle van achteren. Clasie is nu in balbezit. Clasie passt de bal met de wreef. Derlicki is nu in balbezit. Derlicki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Benatti is nu in balbezit. Ramut rent richting de bal. Ramut speelt de bal door. Klungelig pakt Batári de bal. Batári draait met de bal, schiet en ... Civillo bokst de bal weg.

27e minuut.
Eliseev onderschept slim de pass. Eliseev geeft een hoge lob. Cărămidaru rent richting de bal. Cărămidaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero passt de bal zonder na te denken. Nientun is nu in balbezit. Nientun schiet op doel. Munck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - Dziubdziub 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie !!! Sosnowiec 44%, Dziubdziub 56%.
Zagłębie !!! Sosnowiec - Dziubdziub 1:0

46e minuut.
Groszek komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Batári kopt de bal weg. Daar is Ferrari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramut rent richting de bal. Ramut draait met de bal, schiet en ... Civillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagłębie !!! Sosnowiec - Dziubdziub 1:1

52e minuut.
Przyziółkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădean met een snelle inworp. Otero geeft een lange en hoge pass. Cărămidaru krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Eliseev onderschept slim de pass. Groszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eliseev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eliseev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cărămidaru is nu in balbezit. Cărămidaru schiet op doel. Munck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - Dziubdziub 2:1

75e minuut.
Nientun geeft een lange en hoge pass. Dzik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapsa is nu in balbezit. Kapsa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Dzik geeft de bal voor. Inworp. Grădean met de inworp. Nientun is nu in balbezit. Nientun geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Groszek geeft een lange en hoge pass. Kotkiewicz geeft de bal voor. Cărămidaru kopt de bal weg. Derlicki is nu in balbezit. Derlicki draait met de bal, schiet en ... Munck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Derlicki is nu in balbezit. Derlicki schiet op doel. Munck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Derlicki de bal onder controle te krijgen. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean passt de bal zonder na te denken. Nientun rent richting de bal. Nientun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - Dziubdziub 3:1

83e minuut.
Szczerbal komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bryjak komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Doeltrap. Munck trapt de bal weg van het doel. Kapsa kopt de bal weg. Nientun is nu in balbezit. Nientun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie !!! Sosnowiec 37%, Dziubdziub 63%.
Zagłębie !!! Sosnowiec - Dziubdziub 3:1