Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus.cu Submarino-Amarrillo
att2-v1 Tactiek 1ext
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 49.4
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Vəlimətov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Deman met een snelle inworp. Hotoleanu geeft een lange en hoge pass. Stoica krijgt zijn hoofd ertegen. Nicolici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Hotoleanu probeert naar een medespeler te passen. Magne rent richting de bal. Massó is nu in balbezit. Magne onderschept slim de pass. Magne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Submarino-Amarrillo 0:1

18e minuut.
Magne onderschept slim de pass. Magne geeft een hoge lob. Vəlimətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica onderschept slim de pass. Stoica schiet op doel. Nicolici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deman neemt de hoekschop. Stoica maakt een snoekduik en kopt de bal. Nicolici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Stoica passt de bal zonder na te denken. Daar is Deman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosselin maakt een afschuwelijke overtreding. Gosselin krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Magne rent richting de bal. Hotoleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotoleanu probeert naar een medespeler te passen. Stoica rent richting de bal. Stoica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hebeisen rent richting de bal. Hebeisen passt de bal met de wreef. Magne probeert naar een medespeler te passen. Stoica rent richting de bal. Stoica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Submarino-Amarrillo 0:2

38e minuut.
Rebecchi met een sublieme pass. Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu geeft de bal voor. Stoica rent richting de bal. Stoica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Gosselin de bal. Deman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosselin rent richting de bal. Deman onderschept slim de pass. Deman geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 64%, Submarino-Amarrillo 36%.
Juventus.cu - Submarino-Amarrillo 0:2

77e minuut.
Gosselin onderschept slim de pass. Gosselin probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Deman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hotoleanu geeft een lange en hoge pass. Nicolici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Submarino-Amarrillo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 66%, Submarino-Amarrillo 34%.
Juventus.cu - Submarino-Amarrillo 0:3