Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-05-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Suche Stawy
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Hutnik 1950 Kraków Victoria Słupsk
heja banana:) Tactiek pol4
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 41.9
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


7e minuut.
Vuna kopt de bal weg. Daar is Cebula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiański met een sublieme pass. Soares Nascimento rent richting de bal. Soares Nascimento geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bednarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Houbion rent richting de bal. Kaas verovert de bal door een tackle van achteren. Kaas geeft de bal voor. Puligheddu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rzeźnik neemt de hoekschop. Houbion kopt de bal weg. Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahorski haalt uit met een fantastische trap. Kopaniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Victoria Słupsk 0:1

42e minuut.
Kaas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Smart de bal. Smart passt de bal met de wreef. Soares Nascimento speelt de bal door. Fabiański geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik 1950 Kraków 29%, Victoria Słupsk 71%.
Hutnik 1950 Kraków - Victoria Słupsk 0:1

47e minuut.
Smart rent richting de bal. Smart geeft een lange en hoge pass. Daar is Smoktunowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puligheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puligheddu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żuławnik onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Smart passt de bal in één keer door. Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento geeft een lange en hoge pass. Puligheddu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

60e minuut.
Inworp. Staszczyk komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Smart geeft een lange en hoge pass. Puligheddu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puligheddu maakt een snoekduik en kopt de bal. Zająkała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Smoktunowicz de bal. Paal! Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hutnik 1950 Kraków - Victoria Słupsk 1:1

70e minuut.
Smart onderschept slim de pass. Smart geeft een hoge lob. Żuławnik heeft problemen om de bal te vangen. Puligheddu onderschept slim de pass. Puligheddu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Victoria Słupsk 2:1

70e minuut.
Rimblas komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Puligheddu verovert de bal door een tackle van achteren. Puligheddu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fabiański de bal. Fabiański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Soares Nascimento is nu in balbezit. Soares Nascimento passt de bal met de wreef. Fabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiański geeft de bal voor. Klungelig pakt Bednarczyk de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart geeft een hoge lob. Puligheddu rent richting de bal. Puligheddu draait met de bal, schiet en ... Rimblas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Victoria Słupsk 3:1

89e minuut.
Cebula passt de bal met de wreef. de Zwart probeert de bal aan de voet te houden. Castellón is nu in balbezit. Castellón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik 1950 Kraków - Victoria Słupsk 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik 1950 Kraków 26%, Victoria Słupsk 74%.
Hutnik 1950 Kraków - Victoria Słupsk 3:2