Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skute Psy Bilgetürk
egon1 Tactiek 1&1
41% Balbezit 59%
16% Spel op eigen helft 84%
43 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 59.3
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Börekçi speelt de bal door. Malatyalı met een sublieme pass. Thodis heeft problemen om de bal te vangen. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap. Thodis bokst de bal weg.

4e minuut.
Bovšis met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kasterpalu zal de hoekschop nemen. Purús rent richting de bal. Purús haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 1:0

5e minuut.
Gajek met een sublieme pass. Kasterpalu geeft een lange en hoge pass. Purús met een sublieme pass. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kasterpalu heeft problemen om de bal te vangen. Kasterpalu passt de bal in één keer door. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Gambirasi verovert de bal door een tackle van achteren. Gajek probeert naar een medespeler te passen. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 2:0

9e minuut.
Malatyalı is nu in balbezit. Malatyalı geeft de bal voor. Sterchele is nu in balbezit. Klungelig pakt Sterchele de bal. Sterchele haalt uit met een fantastische trap. Jaskółka bokst de bal weg.

11e minuut.
Kasterpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu passt de bal in één keer door. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 3:0

14e minuut.
Hildrum kopt de bal weg. Gambirasi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stein de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap. Thodis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 4:0

16e minuut.
Thodis geeft de bal voor. Sterchele is nu in balbezit. Thery rent richting de bal. Sterchele bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterchele draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Kasterpalu passt de bal met de wreef. Daar is Purús, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purús speelt de bal door. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel. Thodis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Sterchele onderschept slim de pass. Gambirasi onderschept slim de pass. Gambirasi met een sublieme pass. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thodis speelt de bal door. Gambirasi speelt de bal door. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 5:0

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Purús zal de hoekschop nemen. Stein kan de bal niet met de borst controleren. Stein schiet op doel. Thodis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 6:0

27e minuut.
Gajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajek met een sublieme pass. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ... Thodis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 7:0

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kasterpalu zal de hoekschop nemen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap. Thodis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 8:0

31e minuut.
Bovšis geeft de bal voor. Gambirasi probeert naar een medespeler te passen. Purús probeert naar een medespeler te passen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Gajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajek passt de bal zonder na te denken. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ... Thodis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 9:0

37e minuut.
Purús met een snelle inworp. Gajek is nu in balbezit. Gajek probeert naar een medespeler te passen. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Purús zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajek met een sublieme pass. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein schiet op doel. Thodis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 10:0

39e minuut.
Uzelli probeert naar een medespeler te passen. Dedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedić passt de bal in één keer door. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Purús speelt de bal door. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 11:0

40e minuut.
Kasterpalu met een snelle inworp. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Gajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajek draait met de bal, schiet en ... Thodis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Stein is nu in balbezit. Thodis probeert naar een medespeler te passen. Sterchele kopt de bal weg. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 17%, Bilgetürk 83%.
Skute Psy - Bilgetürk 12:0

47e minuut.
Thery probeert naar een medespeler te passen. Kasterpalu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stein de bal. Stein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 13:0

49e minuut.
Boruciak probeert naar een medespeler te passen. Dedić rent richting de bal. Dedić passt de bal zonder na te denken. Sterchele rent richting de bal. Sterchele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 13:1

51e minuut.
Purús probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kasterpalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasterpalu probeert naar een medespeler te passen. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel. Thodis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap. Thodis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 14:1

52e minuut.
Gambirasi met een sublieme pass. Klungelig pakt Kasterpalu de bal. Kasterpalu met een sublieme pass. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ... Thodis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Purús is nu in balbezit. Purús schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sterchele kopt de bal weg. Klungelig pakt Purús de bal. Purús speelt de bal door. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 15:1

57e minuut.
Gajek met een sublieme pass. Thodis met een sublieme pass. Sterchele rent richting de bal. Sterchele schiet op doel. Hildrum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaskółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Daar is Purús, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purús probeert naar een medespeler te passen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ... Thodis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 16:1

62e minuut.
Börekçi met een sublieme pass. Kasterpalu rent richting de bal. Kasterpalu passt de bal met de wreef. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein draait met de bal, schiet en ... Thodis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kasterpalu passt de bal in één keer door. Sterchele probeert de bal aan de voet te houden. Madar probeert naar een medespeler te passen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 17:1

74e minuut.
Daar is Gambirasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gambirasi met een sublieme pass. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap. Thodis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 18:1

75e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Purús zal de hoekschop nemen. Daar is Gajek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajek probeert naar een medespeler te passen. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap. Thodis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gajek de bal. Gajek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 19:1

77e minuut.
Sterchele bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús passt de bal in één keer door. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ... Thodis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 20:1

86e minuut.
Kasterpalu met de inworp. Gajek rent richting de bal. Gajek speelt de bal door. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel. Thodis bokst de bal weg. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel. Thodis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 21:1

88e minuut.
Purús met een snelle inworp. Gajek met een sublieme pass. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel. Thodis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 22:1

89e minuut.
Gajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajek speelt de bal door. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap. Thodis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gambirasi speelt de bal door. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein schiet op doel. Thodis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - Bilgetürk 23:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 16%, Bilgetürk 84%.
Skute Psy - Bilgetürk 23:1