Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bilgetürk Skute Psy
4-3-1K-2Forvet Tactiek egon1
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 54.5
matig Schieten solide
goed Passen formidabel
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Daar is Kullerkupp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kullerkupp geeft de bal voor. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap. Bampa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - Skute Psy 0:1

5e minuut.
Uzelli is nu in balbezit. Uzelli geeft de bal voor. Arısoy kopt de bal weg. Börekçi is nu in balbezit. Börekçi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Murphy probeert naar een medespeler te passen. Garibaldi met een sublieme pass. Hildrum bereikt de bal nog maar net als eerste. Arısoy onderschept slim de pass. Arısoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Purús is nu in balbezit. Purús passt de bal zonder na te denken. Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp passt de bal in één keer door. Purús geeft een lange en hoge pass. Bampa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Purús rent richting de bal. Huybers is nu in balbezit. Purús verovert de bal door een tackle van achteren. Purús geeft een lange en hoge pass. Stein krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gambirasi passt de bal in één keer door. Purús rent richting de bal. Purús passt de bal met de wreef. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - Skute Psy 0:2

30e minuut.
Huybers is nu in balbezit. Daar is Gardocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardocki probeert naar een medespeler te passen. Börekçi rent richting de bal. Börekçi passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Stein rent richting de bal. Stein passt de bal in één keer door. Kasterpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu geeft de bal voor. Stein springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Murphy met de inworp. Gardocki probeert naar een medespeler te passen. Arısoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Arısoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - Skute Psy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilgetürk 55%, Skute Psy 45%.
Bilgetürk - Skute Psy 1:2

61e minuut.
Purús speelt de bal door. Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp passt de bal met de wreef. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

64e minuut.
Stein probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kasterpalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasterpalu passt de bal met de wreef. Kullerkupp geeft een hoge lob. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Arısoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Arısoy haalt uit met een fantastische trap. Daar is Hildrum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arısoy onderschept slim de pass. Arısoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gambirasi probeert naar een medespeler te passen. Purús geeft een hoge lob. Uzelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gambirasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambirasi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilgetürk 60%, Skute Psy 40%.
Bilgetürk - Skute Psy 1:2