Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
52Orduspor52 UKS Będusz
2021 Tactiek asd
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 47.8
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Antkowiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Herisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepeda rent richting de bal. Telli verovert de bal door een tackle van achteren. Telli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

1e minuut.
Doeltrap. Yemişçi met een harde bal richting middenveld. González kopt de bal weg. Telli rent richting de bal. Telli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Schuster geeft een lange en hoge pass. Telli rent richting de bal. Telli passt de bal in één keer door. Luming bereikt de bal nog maar net als eerste. Luming schiet op doel. Yemişçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Klungelig pakt Valseriati de bal. Bucki is nu in balbezit. Bucki passt de bal zonder na te denken. Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Giacobbo geeft een lange en hoge pass. Bucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda onderschept slim de pass. Telli onderschept slim de pass. Telli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
González speelt de bal door. Telli heeft problemen om de bal te vangen. Telli probeert naar een medespeler te passen. Luming rent richting de bal. Luming schiet op doel. Yemişçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Valseriati controleert de bal met de borst. González is nu in balbezit. González speelt de bal door. Telli rent richting de bal. Telli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Możejko passt de bal met de wreef. Serban is nu in balbezit. Serban passt de bal met de wreef. Daar is Telli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - UKS Będusz 0:1

18e minuut.
González is nu in balbezit. González met een sublieme pass. Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli schiet op doel. Yemişçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - UKS Będusz 0:2

19e minuut.
Zwojnica onderschept slim de pass. Zwojnica met een sublieme pass. Telli speelt de bal door. Luming is nu in balbezit. Luming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - UKS Będusz 0:3

22e minuut.
Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. González rent richting de bal. González passt de bal met de wreef. Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli haalt uit met een fantastische trap. Yemişçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Zwojnica passt de bal met de wreef. Cepeda rent richting de bal. Serban onderschept slim de pass. Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - UKS Będusz 0:4

37e minuut.
González rent richting de bal. González speelt de bal door. Daar is Telli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Luming is nu in balbezit. Luming haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gobbi is nu in balbezit. Luming verovert de bal door een tackle van achteren. Luming geeft de bal voor. Klungelig pakt Bucki de bal. Bucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 52Orduspor52 71%, UKS Będusz 29%.
52Orduspor52 - UKS Będusz 0:4

46e minuut.
Bączek geeft een lange en hoge pass. Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Banucha de bal onder controle te krijgen. Yemişçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - UKS Będusz 0:5

52e minuut.
Yemişçi trapt de bal weg. Serban kopt de bal weg. Luming kan de bal niet met de borst controleren. Luming draait met de bal, schiet en ... Yemişçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Możejko geeft een hoge lob. Telli kopt de bal weg. Luming bereikt de bal nog maar net als eerste. Luming schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə passt de bal zonder na te denken. Cepeda rent richting de bal. Telli verovert de bal door een tackle van achteren. Telli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yemişçi trapt de bal weg van het doel. Zwojnica kopt de bal weg. Luming bereikt de bal nog maar net als eerste. Luming draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gobbi rent richting de bal. Zwojnica onderschept slim de pass. Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Luming bereikt de bal nog maar net als eerste. Luming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Telli is nu in balbezit. Telli draait met de bal, schiet en ... Yemişçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - UKS Będusz 0:6

69e minuut.
Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə passt de bal met de wreef. Cepeda heeft problemen om de bal te vangen. Telli rent richting de bal. Telli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
González is nu in balbezit. González met een sublieme pass. Telli rent richting de bal. Telli schiet op doel. Yemişçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - UKS Będusz 0:7

76e minuut.
Schuster geeft een hoge lob. Luming bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacobbo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luming raakt geblesseerd tijdens het duel. Telli komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Cepeda geeft de bal voor. Inworp. González met een snelle inworp. Telli is nu in balbezit. Telli geeft een hoge lob. Yemişçi bokst de bal weg.

90e minuut.
González met een snelle inworp. Valseriati is nu in balbezit. Telli verovert de bal door een tackle van achteren. Telli geeft de bal voor. Luming krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - UKS Będusz 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 52Orduspor52 71%, UKS Będusz 29%.
52Orduspor52 - UKS Będusz 0:8