Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
52Orduspor52 Bilgetürk
2021 Tactiek 1&1
43% Balbezit 57%
18% Spel op eigen helft 82%
35 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 46.5
adequate Schieten average
adequate Passen very good
weak Verdedigen outstanding


1e minuut.
Gobbi met een snelle inworp. Yusifzadə speelt de bal door. Herisz rent richting de bal. Herisz schiet op doel. Thodis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 1:0

3e minuut.
Gobbi met een sublieme pass. Senderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderos draait met de bal, schiet en ... Thodis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Antkowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bovšis met een sublieme pass. Bampa heeft problemen om de bal te vangen. Bampa geeft een lange en hoge pass. Yusifzadə rent richting de bal. Yusifzadə speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 2:0

11e minuut.
Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə passt de bal in één keer door. Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 3:0

13e minuut.
Badea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cepeda rent richting de bal. Cepeda speelt de bal door. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. Thodis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Antkowiak de bal onder controle te krijgen. Thodis speelt de bal door. Yusifzadə met een sublieme pass. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... Thodis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Herisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 4:0

15e minuut.
Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. Daar is Herisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herisz draait met de bal, schiet en ... Thodis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gobbi met een sublieme pass. Antkowiak probeert naar een medespeler te passen. Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz haalt uit met een fantastische trap. Thodis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 5:0

20e minuut.
Börekçi geeft de bal voor. Inworp. Gobbi met de inworp. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. Thodis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Thodis probeert naar een medespeler te passen. Yusifzadə kopt de bal weg. Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 6:0

27e minuut.
Rozan probeert naar een medespeler te passen. Garibaldi is nu in balbezit. Garibaldi geeft de bal voor. Huybers controleert de bal met de borst. Huybers draait met de bal, schiet en ... Yemişçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Herisz probeert de bal met de borst te controleren. Herisz passt de bal zonder na te denken. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 7:0

34e minuut.
Badea met de inworp. Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz passt de bal met de wreef. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. Thodis bokst de bal weg.

36e minuut.
Huybers heeft problemen om de bal te vangen. Senderos onderschept slim de pass. Senderos met een sublieme pass. Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz haalt uit met een fantastische trap. Thodis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Cepeda heeft problemen om de bal te vangen. Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə passt de bal zonder na te denken. Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 8:0

41e minuut.
Badea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herisz rent richting de bal. Herisz speelt de bal door. Senderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderos schiet op doel. Thodis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 9:0

43e minuut.
Antkowiak passt de bal met de wreef. Badea met een sublieme pass. Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz schiet op doel. Thodis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 10:0

44e minuut.
Klungelig pakt Thodis de bal. Herisz is nu in balbezit. Herisz passt de bal zonder na te denken. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 52Orduspor52 16%, Bilgetürk 84%.
52Orduspor52 - Bilgetürk 11:0

48e minuut.
Doeltrap. Thodis trapt de bal weg van het doel. Huybers heeft problemen om de bal te vangen. Yusifzadə rent richting de bal. Huybers onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Valseriati met de inworp. Daar is Cepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huybers onderschept slim de pass. Huybers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Badea rent richting de bal. Badea geeft een hoge lob. Huybers rent richting de bal. Huybers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 11:1

58e minuut.
Thodis trapt de bal weg van het doel. Huybers is nu in balbezit. Huybers passt de bal zonder na te denken. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak schiet op doel. Thodis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Herisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 12:1

61e minuut.
Inworp. Gobbi met een snelle inworp. Yusifzadə met een sublieme pass. Senderos rent richting de bal. Senderos draait met de bal, schiet en ... Thodis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Huybers kopt de bal weg. Daar is Thodis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herisz speelt de bal door. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 13:1

63e minuut.
Klungelig pakt Bovšis de bal. Bockstael rent richting de bal. Bockstael geeft de bal voor. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak schiet op doel. Thodis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Herisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Thodis trapt de bal weg. Yusifzadə kopt de bal weg. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... Thodis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Herisz rent richting de bal. Herisz draait met de bal, schiet en ... Paal! Herisz rent richting de bal. Herisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 14:1

67e minuut.
Herisz heeft problemen om de bal te vangen. Herisz probeert naar een medespeler te passen. Senderos met een sublieme pass. Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 15:1

71e minuut.
Klungelig pakt Gobbi de bal. Gobbi passt de bal met de wreef. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. Thodis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 16:1

74e minuut.
Yusifzadə is nu in balbezit. Yusifzadə geeft de bal voor. Thodis probeert naar een medespeler te passen. Huybers kan de bal niet met de borst controleren. Huybers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Herisz is nu in balbezit. Herisz passt de bal zonder na te denken. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak schiet op doel. Thodis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Bilgetürk 17:1

84e minuut.
Giacobbo onderschept slim de pass. Senderos rent richting de bal. Bautista schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bautista krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Bovšis rent richting de bal. Bovšis geeft de bal voor. Daar is Valseriati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huybers rent richting de bal. Huybers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huybers rent richting de bal. Huybers haalt uit met een fantastische trap. Yemişçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huybers bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 52Orduspor52 21%, Bilgetürk 79%.
52Orduspor52 - Bilgetürk 17:1