Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bilgetürk 52Orduspor52
4-3-1K-2Forvet Tactiek FEDA
39% Balbezit 61%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
42.2 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


11e minuut.
Huybers rent richting de bal. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huybers. Antkowiak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hamada neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gardocki kopt de bal weg. Yusifzadə speelt de bal door. Dieci probeert naar een medespeler te passen. Vittori rent richting de bal. Vittori haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Szudrowicz met de inworp. Antkowiak kan de bal niet met de borst controleren. Antkowiak probeert naar een medespeler te passen. Vittori is nu in balbezit. Vittori haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamada passt de bal in één keer door. Dieci is nu in balbezit. Vittori is nu in balbezit. Vittori haalt uit met een fantastische trap. Bampa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Börekçi geeft een lange en hoge pass. Busscher met een sublieme pass. Äär met een sublieme pass. Daar is Szudrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardocki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Csatlós kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Santos de bal onder controle te krijgen. Börekçi rent richting de bal. Börekçi speelt de bal door. Dedić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Börekçi neemt de hoekschop. Yemişçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dieci geeft de bal voor. Szudrowicz probeert de bal aan de voet te houden. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak draait met de bal, schiet en ... Bampa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maesen heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - 52Orduspor52 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilgetürk 55%, 52Orduspor52 45%.
Bilgetürk - 52Orduspor52 0:1

46e minuut.
Bockstael komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Csatlós heeft problemen om de bal te vangen. Uzelli rent richting de bal. Uzelli passt de bal met de wreef. Busscher rent richting de bal. Busscher draait met de bal, schiet en ... Yemişçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yemişçi niet meer kan verder spelen. Cornejo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Äär bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelli verovert de bal door een tackle van achteren. Uzelli probeert naar een medespeler te passen. Busscher rent richting de bal. Busscher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bilgetürk - 52Orduspor52 1:1

62e minuut.
Antkowiak rent richting de bal. Hamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak rent richting de bal. Hamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Antkowiak is nu in balbezit. Huybers verovert de bal door een tackle van achteren. Szudrowicz rent richting de bal. Szudrowicz geeft een lange en hoge pass. Vittori maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bilgetürk - 52Orduspor52 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bilgetürk 58%, 52Orduspor52 42%.
Bilgetürk - 52Orduspor52 1:2