Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skute Psy UKS Będusz
egon1 Tactiek asd
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 49.1
very good Schieten solid
formidable Passen solid
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Vitellio met een sublieme pass. Bucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucki passt de bal zonder na te denken. Štroner is nu in balbezit. Štroner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vitellio geeft een hoge lob. Štroner rent richting de bal. Štroner passt de bal met de wreef. Daar is Bucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús geeft een lange en hoge pass. Sofrimento kopt de bal weg. Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bączek geeft de bal voor. Inworp. Purús zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kullerkupp geeft de bal voor. Stein springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kasterpalu geeft een lange en hoge pass. Bączek kopt de bal weg. Daar is Serban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Vitellio rent richting de bal. Vitellio geeft een hoge lob. Štroner kopt de bal weg. Klungelig pakt Bucki de bal. Bucki draait met de bal, schiet en ... Jaskółka bokst de bal weg.

39e minuut.
Montaña is nu in balbezit. Montaña probeert naar een medespeler te passen. Kasterpalu is nu in balbezit. Kasterpalu geeft een hoge lob. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 52%, UKS Będusz 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skute Psy - UKS Będusz 0:0

47e minuut.
Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp speelt de bal door. Purús is nu in balbezit. Purús geeft een lange en hoge pass. Stein springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - UKS Będusz 1:0

63e minuut.
González probeert naar een medespeler te passen. Bucki is nu in balbezit. Bucki passt de bal in één keer door. Štroner is nu in balbezit. Štroner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Vitellio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štroner is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Katsoulas ... Strafschop! Katsoulas krijgt een gele kaart. Štroner raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Štroner neemt zijn aanloop. Jaskółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kasterpalu is nu in balbezit. Kasterpalu heeft problemen om de bal te vangen. Kasterpalu geeft de bal voor. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Luming met een sublieme pass. Štroner bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Madar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Madar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Luming rent richting de bal. Kullerkupp speelt de bal door. Purús is nu in balbezit. Purús geeft een hoge lob. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kullerkupp passt de bal met de wreef. Kasterpalu rent richting de bal. Daar is Kasterpalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasterpalu geeft een lange en hoge pass. Stein springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 52%, UKS Będusz 48%.
Skute Psy - UKS Będusz 1:0