Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skute Psy 52Orduspor52
egon1 Tactiek 2021
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 32.3
excellent Schieten weak
outstanding Passen adequate
good Verdedigen weak


2e minuut.
Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp passt de bal in één keer door. Kasterpalu met een sublieme pass. Stein rent richting de bal. Stein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Banucha rent richting de bal. Banucha passt de bal in één keer door. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap. Yemişçi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - 52Orduspor52 1:0

5e minuut.
Kasterpalu met een snelle inworp. Kullerkupp rent richting de bal. Kullerkupp geeft een lange en hoge pass. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kasterpalu rent richting de bal. Kasterpalu passt de bal met de wreef. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein schiet op doel. Yemişçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - 52Orduspor52 2:0

14e minuut.
Herisz heeft problemen om de bal te vangen. Gambirasi met een sublieme pass. Kasterpalu rent richting de bal. Kasterpalu geeft een lange en hoge pass. Stein springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Stein rent richting de bal. Stein passt de bal zonder na te denken. Kasterpalu is nu in balbezit. Kasterpalu geeft een lange en hoge pass. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - 52Orduspor52 3:0

19e minuut.
Purús geeft de bal voor. Yusifzadə kopt de bal weg. Kasterpalu rent richting de bal. Kasterpalu passt de bal met de wreef. Kullerkupp geeft een lange en hoge pass. Yemişçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Herisz rent richting de bal. Senderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə met een sublieme pass. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gambirasi speelt de bal door. Kasterpalu is nu in balbezit. Kasterpalu met een sublieme pass. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hildrum geeft de bal voor. Daar is Valseriati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús geeft een lange en hoge pass. Stein krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Stein passt de bal zonder na te denken. Purús is nu in balbezit. Badea maakt een afschuwelijke overtreding. Badea krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Stein rent richting de bal. Valseriati rent richting de bal. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein schiet op doel. Yemişçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - 52Orduspor52 4:0

32e minuut.
Klungelig pakt Kullerkupp de bal. Senderos rent richting de bal. Kullerkupp verovert de bal door een tackle van achteren. Kullerkupp geeft de bal voor. Stein krijgt zijn hoofd ertegen. Yemişçi bokst de bal weg.

35e minuut.
Kasterpalu passt de bal in één keer door. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús passt de bal met de wreef. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Purús met een sublieme pass. Stein is nu in balbezit. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús draait met de bal, schiet en ... Yemişçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - 52Orduspor52 5:0

40e minuut.
Gambirasi probeert naar een medespeler te passen. Kullerkupp probeert naar een medespeler te passen. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - 52Orduspor52 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 26%, 52Orduspor52 74%.
Skute Psy - 52Orduspor52 6:0

53e minuut.
Kasterpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu geeft de bal voor. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Montaña met een sublieme pass. Kasterpalu probeert naar een medespeler te passen. Banucha rent richting de bal. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kasterpalu rent richting de bal. Kasterpalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - 52Orduspor52 7:0

61e minuut.
Purús heeft problemen om de bal te vangen. Purús met een sublieme pass. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap. Yemişçi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - 52Orduspor52 8:0

64e minuut.
Cepeda geeft een hoge lob. Hildrum rent richting de bal. Madar geeft een hoge lob. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap. Yemişçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kasterpalu met een sublieme pass. Purús is nu in balbezit. Purús passt de bal zonder na te denken. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - 52Orduspor52 9:0

71e minuut.
Cepeda is nu in balbezit. Purús verovert de bal door een tackle van achteren. Purús speelt de bal door. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Madar probeert naar een medespeler te passen. Purús is nu in balbezit. Purús passt de bal met de wreef. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein schiet op doel. Yemişçi bokst de bal weg.

80e minuut.
Purús speelt de bal door. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Valseriati is nu in balbezit. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yemişçi met een harde bal richting middenveld. Gambirasi kopt de bal weg. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein haalt uit met een fantastische trap. Yemişçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Yemişçi met een harde bal richting middenveld. Gambirasi geeft een lange en hoge pass. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skute Psy - 52Orduspor52 10:0

87e minuut.
Kullerkupp met een sublieme pass. Gambirasi probeert naar een medespeler te passen. Purús speelt de bal door. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skute Psy 32%, 52Orduspor52 68%.
Skute Psy - 52Orduspor52 10:0