Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
52Orduspor52 Skute Psy
2021 Tactiek egon1
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 55.5
weak Schieten formidable
average Passen outstanding
average Verdedigen good


2e minuut.
Kasterpalu heeft problemen om de bal te vangen. Kasterpalu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stein de bal. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Skute Psy 0:1

4e minuut.
Senderos passt de bal zonder na te denken. Inworp. Purús met de inworp. Kullerkupp geeft de bal voor. Stein springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Purús kopt de bal weg. Gambirasi speelt de bal door. Kullerkupp probeert de bal met de borst te controleren. Kullerkupp geeft een hoge lob. Stein springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Purús, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepeda rent richting de bal. Gambirasi probeert naar een medespeler te passen. Stein is nu in balbezit. Stein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Badea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gambirasi probeert naar een medespeler te passen. Stein is nu in balbezit. Stein schiet op doel. Yemişçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Skute Psy 0:2

25e minuut.
Stein met een sublieme pass. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús passt de bal zonder na te denken. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús geeft een hoge lob. Banucha heeft problemen om de bal te vangen. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Yemişçi trapt de bal weg. Gambirasi kopt de bal weg. Kullerkupp probeert naar een medespeler te passen. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Skute Psy 0:3

30e minuut.
Gambirasi passt de bal met de wreef. Kasterpalu rent richting de bal. Kasterpalu probeert naar een medespeler te passen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kullerkupp geeft de bal voor. Banucha kopt de bal weg. Senderos heeft problemen om de bal te vangen. Kullerkupp probeert naar een medespeler te passen. Purús geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stein de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap. Yemişçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Skute Psy 0:4

37e minuut.
Kullerkupp probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kasterpalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasterpalu speelt de bal door. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Yemişçi speelt de bal door. Gambirasi kopt de bal weg. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel. Yemişçi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Skute Psy 0:5

40e minuut.
Montaña geeft de bal voor. Yusifzadə kan de bal niet met de borst controleren. Yusifzadə probeert naar een medespeler te passen. Herisz is nu in balbezit. Herisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Skute Psy 1:5

44e minuut.
Kasterpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu passt de bal zonder na te denken. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Skute Psy 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 52Orduspor52 73%, Skute Psy 27%.
52Orduspor52 - Skute Psy 1:6

50e minuut.
Kullerkupp probeert naar een medespeler te passen. Purús rent richting de bal. Purús heeft problemen om de bal te vangen. Purús geeft een hoge lob. Stein krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gambirasi verovert de bal door een tackle van achteren. Gambirasi probeert naar een medespeler te passen. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap. Yemişçi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Skute Psy 1:7

54e minuut.
Gambirasi is nu in balbezit. Gambirasi passt de bal met de wreef. Purús speelt de bal door. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Skute Psy 1:8

57e minuut.
Kullerkupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullerkupp passt de bal met de wreef. Kasterpalu rent richting de bal. Kasterpalu geeft een hoge lob. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kullerkupp met een sublieme pass. Kasterpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasterpalu passt de bal met de wreef. Stein heeft problemen om de bal te vangen. Stein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Purús geeft een lange en hoge pass. Giacobbo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kasterpalu neemt de hoekschop. Stein krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Purús rent richting de bal. Purús probeert naar een medespeler te passen. Kullerkupp speelt de bal door. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Herisz kopt de bal weg. Katsoulas met een sublieme pass. Purús met een sublieme pass. Stein is nu in balbezit. Stein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Skute Psy 1:9

74e minuut.
Klungelig pakt Herisz de bal. Herisz met een sublieme pass. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein draait met de bal, schiet en ... Yemişçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Giacobbo rent richting de bal. Kasterpalu verovert de bal door een tackle van achteren. Kasterpalu geeft de bal voor. Stein maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stein rent richting de bal. Stein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Skute Psy 1:10

79e minuut.
Yusifzadə kopt de bal weg. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar passt de bal in één keer door. Purús rent richting de bal. Purús geeft een lange en hoge pass. Yemişçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Klungelig pakt Yusifzadə de bal. Kullerkupp is nu in balbezit. Kullerkupp passt de bal in één keer door. Stein bereikt de bal nog maar net als eerste. Stein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gambirasi speelt de bal door. Purús met een sublieme pass. Daar is Stein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stein schiet op doel. Yemişçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - Skute Psy 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 52Orduspor52 71%, Skute Psy 29%.
52Orduspor52 - Skute Psy 1:11