Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aragas United Providência
compact teste Tactiek leozinho22
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 35.5
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Lescott geeft een lange en hoge pass. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baveyan krijgt een gele kaart. Kožičić-Benja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ziegler neemt de penalty, wat een uithaal! Soarès maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Providência 1:0

3e minuut.
Baveyan geeft een hoge lob. Inworp. Lescott met een snelle inworp. Sztipánovics geeft een lange en hoge pass. Kožičić-Benja springt en kopt de bal. Soarès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Providência 2:0

11e minuut.
Lescott geeft een hoge lob. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja geeft een lange en hoge pass. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Gostyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorn verovert de bal door een tackle van achteren. Úri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Úri krijgt een gele kaart. Thorn raakt geblesseerd tijdens het duel. Schirripa neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Providência 2:1

20e minuut.
Appino met de inworp. Sztipánovics geeft de bal voor. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Sztipánovics speelt de bal door. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja passt de bal in één keer door. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
de Quadros heeft problemen om de bal te vangen. Sztipánovics is nu in balbezit. Sztipánovics met een sublieme pass. Klungelig pakt Kožičić-Benja de bal. Kožičić-Benja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Caro passt de bal in één keer door. Appino speelt de bal door. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Providência 3:1

44e minuut.
Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro geeft de bal voor. Ðức Thọ heeft problemen om de bal te vangen. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Soarès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Baveyan de bal. Ziegler rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Providência 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 31%, Providência 69%.
Aragas United - Providência 4:1

49e minuut.
Lescott passt de bal zonder na te denken. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja passt de bal zonder na te denken. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Soarès probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Sztipánovics probeert naar een medespeler te passen. Vierziger met een snel genomen vrije trap. Thorn kopt de bal weg. Klungelig pakt Úri de bal. Schirripa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schirripa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Mateo onderschept slim de pass. Sztipánovics verovert de bal door een tackle van achteren. Sztipánovics passt de bal met de wreef. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ðức Thọ geeft een hoge lob. Inworp. Appino met de inworp. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kožičić-Benja geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ðức Thọ de bal. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mateo onderschept slim de pass. Kožičić-Benja probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mateo de bal. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja passt de bal zonder na te denken. Mateo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler onderschept slim de pass. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Soarès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kožičić-Benja is nu in balbezit. Sztipánovics is nu in balbezit. Sztipánovics passt de bal zonder na te denken. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Soarès bokst de bal weg.

76e minuut.
Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott geeft de bal voor. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja schiet op doel. Soarès werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Schirripa rent richting de bal. Schirripa passt de bal zonder na te denken. Sztipánovics speelt de bal door. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Appino met een sublieme pass. Ziegler rent richting de bal. Ðức Thọ begaat een overtreding. Ziegler raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ziegler kan niet meer verder spelen. Popiołek komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Baveyan kopt de bal weg. Sztipánovics probeert naar een medespeler te passen. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... Soarès maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Providência 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 27%, Providência 73%.
Aragas United - Providência 5:1