Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCORPION BLACK Ipatinga FC
23 Tactiek att
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 47.5
goed Schieten solide
goed Passen goed
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Vlieberghe met een sublieme pass. Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă met een sublieme pass. Damėnas is nu in balbezit. Damėnas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sergipano geeft een lange en hoge pass. Vlieberghe controleert de bal met de borst. Vlieberghe speelt de bal door. Damėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Damėnas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brasília Amarela probeert de bal met de borst te controleren. Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovandžić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Damėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Damėnas haalt uit met een fantastische trap. Chamberlain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. Ilică bokst de bal weg.

14e minuut.
Crespo probeert naar een medespeler te passen. Dačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačić passt de bal met de wreef. Busignani rent richting de bal. Busignani haalt uit met een fantastische trap. Rizzuto bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Buśkiewicz passt de bal in één keer door. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe passt de bal in één keer door. Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovandžić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz passt de bal zonder na te denken. Damėnas kan de bal niet met de borst controleren. Kovandžić is nu in balbezit. Kovandžić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Damėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

31e minuut.
Skládaný is nu in balbezit. Crespo onderschept slim de pass. Crespo probeert naar een medespeler te passen. Baeta heeft problemen om de bal te vangen. Baeta draait met de bal, schiet en ... Rizzuto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Ipatinga FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 58%, Ipatinga FC 42%.
SCORPION BLACK - Ipatinga FC 1:0

52e minuut.
Vejvoda rent richting de bal. Vejvoda passt de bal met de wreef. Kovandžić speelt de bal door. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Vejvoda passt de bal met de wreef. Kovandžić heeft problemen om de bal te vangen. Nem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovandžić verovert de bal door een tackle van achteren. Kovandžić geeft een hoge lob. Ilică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Damėnas de bal. Damėnas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCORPION BLACK - Ipatinga FC 1:1

57e minuut.
Sergipano geeft de bal voor. Inworp. Crespo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta probeert naar een medespeler te passen. Rizzuto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Nelson geeft een lange en hoge pass. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić passt de bal in één keer door. Daar is Damėnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damėnas draait met de bal, schiet en ... Ilică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Crespo passt de bal in één keer door. Baeta met een sublieme pass. Vieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri draait met de bal, schiet en ... Rizzuto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Ipatinga FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 47%, Ipatinga FC 53%.
SCORPION BLACK - Ipatinga FC 2:1