Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATLETICO MINEIRO FC Mineiros FC
BORUSSIA TATIC Tactiek cria5
62% Balbezit 38%
35% Spel op eigen helft 65%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 35.2
outstanding Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Polewicz geeft een lange en hoge pass. Milde is nu in balbezit. Milde met een sublieme pass. Likar rent richting de bal. Likar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Likar met de inworp. Milde geeft de bal voor. Marcin kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Likar rent richting de bal. Likar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 1:0

8e minuut.
Odoardo met een sublieme pass. Vorel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omelete. Omelete krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Łożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łożyński passt de bal zonder na te denken. Vorel is nu in balbezit. Vorel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 2:0

12e minuut.
Milde met een sublieme pass. Vorel rent richting de bal. Vorel geeft een hoge lob. Likar rent richting de bal. Likar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 3:0

14e minuut.
Vorel onderschept slim de pass. Vorel geeft een hoge lob. Łożyński rent richting de bal. Likar onderschept slim de pass. Likar schiet op doel. Rüstəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Likar is nu in balbezit. Likar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 4:0

24e minuut.
Tussen onderschept slim de pass. Tussen probeert naar een medespeler te passen. Vorel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorel draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

26e minuut.
Milde onderschept slim de pass. Milde passt de bal zonder na te denken. Vorel rent richting de bal. Vorel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 5:0

30e minuut.
Koźmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Koźmiński geeft de bal voor. Baranowski kopt de bal weg. Vorel is nu in balbezit. Vorel haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vorel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorel schiet op doel. Rüstəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 6:0

35e minuut.
Vorel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorel geeft de bal voor. Likar rent richting de bal. Likar schiet op doel. Rüstəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 7:0

38e minuut.
Odoardo heeft problemen om de bal te vangen. Milde is nu in balbezit. Milde passt de bal zonder na te denken. Vorel is nu in balbezit. Vorel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wachnik verovert de bal door een tackle van achteren. Łożyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Likar. Likar krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Milde passt de bal met de wreef. Vorel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vorel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vorel schiet op doel. Rüstəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Klungelig pakt Łożyński de bal. Likar rent richting de bal. Likar passt de bal in één keer door. Vorel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO MINEIRO FC 33%, Mineiros FC 67%.
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 7:0

48e minuut.
Klimentov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimentov geeft de bal voor. Daar is Łożyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Likar rent richting de bal. Likar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Likar rent richting de bal. Likar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 8:0

54e minuut.
Milde verovert de bal door een tackle van achteren. Vorel rent richting de bal. Łożyński met een sublieme pass. Likar is nu in balbezit. Likar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Likar geeft een lange en hoge pass. Omelete heeft problemen om de bal te vangen. Vorel is nu in balbezit. Vorel draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 9:0

58e minuut.
Koźmiński is nu in balbezit. Koźmiński geeft de bal voor. Likar is nu in balbezit. Likar schiet op doel. Rüstəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 10:0

61e minuut.
Węgrzyn met een sublieme pass. Vorel rent richting de bal. Vorel probeert naar een medespeler te passen. Likar is nu in balbezit. Likar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wachnik passt de bal in één keer door. Łożyński is nu in balbezit. Likar verovert de bal door een tackle van achteren. Likar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 11:0

70e minuut.
Vorel is nu in balbezit. Vorel passt de bal zonder na te denken. Likar is nu in balbezit. Likar draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 12:0

72e minuut.
do Bem rent richting de bal. do Bem speelt de bal door. Vorel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorel geeft een hoge lob. Likar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Koźmiński onderschept slim de pass. Koźmiński geeft een lange en hoge pass. Likar rent richting de bal. Likar schiet op doel. Rüstəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 13:0

79e minuut.
Klungelig pakt Vorel de bal. Vorel passt de bal met de wreef. Likar bereikt de bal nog maar net als eerste. Likar draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 14:0

85e minuut.
Vorel rent richting de bal. Vorel passt de bal met de wreef. Likar rent richting de bal. Likar haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 15:0

87e minuut.
Tussen probeert naar een medespeler te passen. Vorel is nu in balbezit. Vorel geeft een hoge lob. Likar rent richting de bal. Likar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Vorel heeft problemen om de bal te vangen. Vorel geeft een hoge lob. Milde kopt de bal weg. Likar bereikt de bal nog maar net als eerste. Likar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO MINEIRO FC 38%, Mineiros FC 62%.
ATLETICO MINEIRO FC - Mineiros FC 16:0