Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineiros FC ATLETICO MINEIRO FC
cria5 Tactiek SCHELSEA TATIC
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
36.8 gemiddelde waardering 46.1
redelijk Schieten formidabel
matig Passen matig
goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Nicolaescu geeft de bal voor. Daar is Marcin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Nieto rent richting de bal. López Nieto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:1

3e minuut.
Paluchowski probeert naar een medespeler te passen. López Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. López Nieto passt de bal met de wreef. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Uzdrowski geeft een hoge lob. Nicolaescu controleert de bal met de borst. Odoardo begaat een overtreding. Odoardo krijgt een gele kaart. Nicolaescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wachnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. López Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. López Nieto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Curtin is nu in balbezit. Melechowicz onderschept slim de pass. Melechowicz geeft een lange en hoge pass. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli bokst de bal weg.

19e minuut.
Baranowski speelt de bal door. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt López Nieto de bal. López Nieto schiet op doel. Rüstəmli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Koźmiński onderschept slim de pass. Marcin is nu in balbezit. Koźmiński onderschept slim de pass. López Nieto is nu in balbezit. López Nieto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
López Nieto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Omelete de bal. Łożyński rent richting de bal. Nicolaescu onderschept slim de pass. Nicolaescu schiet op doel. Rüstəmli bokst de bal weg.

38e minuut.
Paluchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paluchowski geeft een hoge lob. López Nieto is nu in balbezit. López Nieto draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:2

41e minuut.
Nicolaescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odoardo. Nicolaescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paluchowski met een snel genomen vrije trap. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Omelete kopt de bal weg. López Nieto heeft problemen om de bal te vangen. López Nieto draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineiros FC 51%, ATLETICO MINEIRO FC 49%.
Mineiros FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:3

46e minuut.
Mennander geeft een hoge lob. Mazo kopt de bal weg. Klungelig pakt Gralak de bal. Curtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Odoardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Koźmiński passt de bal in één keer door. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:4

58e minuut.
Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu passt de bal met de wreef. López Nieto rent richting de bal. López Nieto haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:5

59e minuut.
Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicolaescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paluchowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. López Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. López Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:6

65e minuut.
Nicolaescu met een sublieme pass. López Nieto rent richting de bal. Łożyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! López Nieto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicolaescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rüstəmli bokst de bal weg. López Nieto is nu in balbezit. López Nieto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Wachnik geeft een hoge lob. Marcin rent richting de bal. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:7

73e minuut.
Nicolaescu rent richting de bal. Odoardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Paluchowski passt de bal zonder na te denken. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn passt de bal met de wreef. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Paluchowski speelt de bal door. López Nieto rent richting de bal. López Nieto heeft problemen om de bal te vangen. López Nieto draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:8

84e minuut.
Paluchowski kopt de bal weg. Odoardo rent richting de bal. Odoardo passt de bal in één keer door. López Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. López Nieto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt López Nieto de bal. López Nieto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wachnik neemt de hoekschop. López Nieto springt en kopt de bal. Rüstəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineiros FC 57%, ATLETICO MINEIRO FC 43%.
Mineiros FC - ATLETICO MINEIRO FC 0:9