Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATLETICO MINEIRO FC Ipatinga FC
BORUSSIA TATIC Tactiek att
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 48.8
formidabel Schieten goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Nicolaescu is nu in balbezit. Bruks begaat een overtreding. Nicolaescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pest met een snel genomen vrije trap. Likar maakt een snoekduik en kopt de bal. Rizzuto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Klungelig pakt Pest de bal. Tussen is nu in balbezit. Vlieberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Bruks geeft een hoge lob. Damėnas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Pest de bal. Pest speelt de bal door. Likar rent richting de bal. Likar haalt uit met een fantastische trap. Rizzuto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Pest met een snelle inworp. Likar rent richting de bal. Likar passt de bal met de wreef. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Rizzuto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Vejvoda met een sublieme pass. Piţurcă rent richting de bal. Nicolaescu maakt een afschuwelijke overtreding. Nicolaescu krijgt een gele kaart. Piţurcă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Wachnik speelt de bal door. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bruks zijn tegenspeler op de grond. Bruks krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Nicolaescu passt de bal zonder na te denken. Likar rent richting de bal. Likar geeft een lange en hoge pass. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Rizzuto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO MINEIRO FC 50%, Ipatinga FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATLETICO MINEIRO FC - Ipatinga FC 0:0

52e minuut.
Nicolaescu onderschept slim de pass. Nicolaescu passt de bal zonder na te denken. Likar rent richting de bal. Likar schiet op doel. Sergipano probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Ipatinga FC 1:0

53e minuut.
Likar is nu in balbezit. Likar probeert naar een medespeler te passen. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Rizzuto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Ipatinga FC 2:0

58e minuut.
Likar is nu in balbezit. Likar passt de bal in één keer door. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu schiet op doel. Rizzuto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Ipatinga FC 3:0

60e minuut.
Buśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Buśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Tussen met een sublieme pass. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Anforti is nu in balbezit. Likar verovert de bal door een tackle van achteren. Sergipano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Likar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicolaescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rizzuto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Ipatinga FC 4:0

73e minuut.
Tussen speelt de bal door. Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pest tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pest krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen verovert de bal door een tackle van achteren. Tussen geeft de bal voor. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Anforti bereikt de bal nog maar net als eerste. Likar verovert de bal door een tackle van achteren. Pest rent richting de bal. Pest geeft de bal voor. Nicolaescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Rizzuto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Wachnik onderschept slim de pass. Wachnik met een sublieme pass. Koźmiński is nu in balbezit. Damėnas onderschept slim de pass. Damėnas draait met de bal, schiet en ... Zhechev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Pest is nu in balbezit. Kovandžić verovert de bal door een tackle van achteren. Kovandžić geeft een hoge lob. Damėnas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - Ipatinga FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO MINEIRO FC 43%, Ipatinga FC 57%.
ATLETICO MINEIRO FC - Ipatinga FC 4:1