Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Providência Ipatinga FC
leozinho22 Tactiek att
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 49.4
zeer goed Schieten goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Rizzuto trapt de bal weg. Vierziger kopt de bal weg. Klungelig pakt Bruks de bal. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Ruciński passt de bal zonder na te denken. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani passt de bal met de wreef. Anforti bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorn verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vejvoda probeert naar een medespeler te passen. Ðức Thọ is nu in balbezit. Damėnas onderschept slim de pass. Damėnas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Ipatinga FC 0:1

20e minuut.
Vejvoda geeft de bal voor. Ðức Thọ kopt de bal weg. Kliissepp heeft problemen om de bal te vangen. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Maragnani probeert naar een medespeler te passen. Thorn is nu in balbezit. Maragnani is nu in balbezit. Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kovandžić probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galamba. Galamba krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Vlieberghe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bruks met een snel genomen vrije trap. Daar is Vierziger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Damėnas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kovandžić onderschept slim de pass. Kovandžić geeft een hoge lob. Damėnas is nu in balbezit. Damėnas draait met de bal, schiet en ... Soarès maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Ipatinga FC 0:2

44e minuut.
Ðức Thọ geeft een hoge lob. Daar is Bruks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buśkiewicz is nu in balbezit. Damėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Damėnas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Providência 42%, Ipatinga FC 58%.
Providência - Ipatinga FC 0:2

53e minuut.
Galamba speelt de bal door. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks maakt een afschuwelijke overtreding. Bruks krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Anforti passt de bal in één keer door. Galamba speelt de bal door. Kliissepp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maragnani de bal. Maragnani schiet op doel. Rizzuto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Anforti de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vejvoda met een snelle inworp. Ruciński is nu in balbezit. Kovandžić onderschept slim de pass. Kovandžić geeft de bal voor. Damėnas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Maragnani verovert de bal door een tackle van achteren. Maragnani probeert naar een medespeler te passen. Thorn is nu in balbezit. Thorn haalt uit met een fantastische trap. Rizzuto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Ipatinga FC 1:2

65e minuut.
Ruciński is nu in balbezit. Ruciński passt de bal in één keer door. Galamba probeert naar een medespeler te passen. Thorn rent richting de bal. Thorn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kliissepp heeft problemen om de bal te vangen. Kliissepp geeft de bal voor. Thorn kopt de bal weg. Maragnani is nu in balbezit. Maragnani haalt uit met een fantastische trap. Rizzuto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Galamba speelt de bal door. Kliissepp rent richting de bal. Kliissepp passt de bal met de wreef. Thorn heeft problemen om de bal te vangen. Thorn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Sergipano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vejvoda is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nurdjaman neemt de hoekschop. Maragnani krijgt zijn hoofd ertegen. Rizzuto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Bruks geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nurdjaman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galamba geeft een hoge lob. Maragnani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kliissepp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galamba probeert naar een medespeler te passen. Maragnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragnani draait met de bal, schiet en ... Rizzuto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Bruks is nu in balbezit. Bruks met een sublieme pass. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić geeft de bal voor. Damėnas maakt een snoekduik en kopt de bal. Soarès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Ipatinga FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Providência 34%, Ipatinga FC 66%.
Providência - Ipatinga FC 1:3