Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineiros FC Aragas United
estouro Tactiek compact teste
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
38.4 gemiddelde waardering 53.4
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott geeft de bal voor. Ziegler rent richting de bal. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Aragas United 0:1

11e minuut.
Appino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lescott geeft de bal voor. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Aragas United 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Marcin de bal. Appino speelt de bal door. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Aragas United 0:3

18e minuut.
Tarhoviský speelt de bal door. Lescott is nu in balbezit. Lescott geeft de bal voor. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ziegler controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Łożyński neemt vlug de vrije trap. Curtin kopt de bal weg. Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga haalt uit met een fantastische trap. Randa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kožičić-Benja onderschept slim de pass. Baranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sztipánovics verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Sztipánovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztipánovics draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Mastrapasqua geeft een hoge lob. Tarhoviský probeert naar een medespeler te passen. Sztipánovics probeert naar een medespeler te passen. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. Rüstəmli bokst de bal weg. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Aragas United 0:4

31e minuut.
Klungelig pakt Úri de bal. Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gut neemt de hoekschop. Sponga kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tarhoviský speelt de bal door. Appino is nu in balbezit. Appino geeft de bal voor. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Aragas United 0:5

36e minuut.
Sponga passt de bal zonder na te denken. Gut probeert de bal met de borst te controleren. Łożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sztipánovics onderschept slim de pass. Sztipánovics passt de bal met de wreef. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Aragas United 0:6

45e minuut.
Ziegler passt de bal in één keer door. Appino is nu in balbezit. Appino passt de bal in één keer door. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineiros FC 56%, Aragas United 44%.
Mineiros FC - Aragas United 0:6

51e minuut.
Kožičić-Benja onderschept slim de pass. Appino rent richting de bal. Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel. Rüstəmli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Aragas United 0:7

55e minuut.
Appino probeert naar een medespeler te passen. Sztipánovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztipánovics passt de bal met de wreef. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja schiet op doel. Rüstəmli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Caro probeert naar een medespeler te passen. Sztipánovics met een sublieme pass. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Aragas United 0:8

71e minuut.
Appino bereikt de bal nog maar net als eerste. Appino geeft een lange en hoge pass. Kožičić-Benja kopt de bal weg. Ziegler rent richting de bal. Ziegler schiet op doel. Rüstəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Aragas United 0:9

72e minuut.
Tarhoviský rent richting de bal. Tarhoviský geeft een hoge lob. Appino kopt de bal weg. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Curtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro onderschept slim de pass. Caro probeert naar een medespeler te passen. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ziegler heeft problemen om de bal te vangen. Ziegler schiet op doel. Rüstəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Ziegler is nu in balbezit. Ziegler met een sublieme pass. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Aragas United 0:10

85e minuut.
Omelete geeft een lange en hoge pass. Sztipánovics kopt de bal weg. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Aragas United 0:11

87e minuut.
Baranowski kopt de bal weg. Marcin rent richting de bal. Appino onderschept slim de pass. Appino schiet op doel. Rüstəmli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Aragas United 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineiros FC 59%, Aragas United 41%.
Mineiros FC - Aragas United 0:12