Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATLETICO MINEIRO FC SCORPION BLACK
BORUSSIA TATIC Tactiek 23
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
49 gemiddelde waardering 56.9
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Dačić heeft problemen om de bal te vangen. Pest rent richting de bal. Pest geeft een hoge lob. Nicolaescu heeft problemen om de bal te vangen. Nicolaescu schiet op doel. Arola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pest neemt de hoekschop. Nicolaescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Varešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn geeft een lange en hoge pass. Coxa kopt de bal weg. Likar rent richting de bal. Likar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pest is nu in balbezit. Dačić onderschept slim de pass. Dačić geeft de bal voor. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Crespo geeft een lange en hoge pass. Pontes Sales maakt een snoekduik en kopt de bal. Varešanović is nu in balbezit. Varešanović draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu passt de bal zonder na te denken. Likar bereikt de bal nog maar net als eerste. Likar schiet op doel. Arola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pest speelt de bal door. Nicolaescu probeert naar een medespeler te passen. Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Likar onderschept slim de pass. Likar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Pontes Sales geeft de bal voor. Paluchowski kan de bal niet met de borst controleren. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - SCORPION BLACK 0:1

38e minuut.
Nicolaescu speelt de bal door. Likar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta begaat een overtreding. Baeta krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Varešanović is nu in balbezit. Klungelig pakt Varešanović de bal. Varešanović geeft een lange en hoge pass. Pontes Sales krijgt zijn hoofd ertegen. Jureković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO MINEIRO FC 49%, SCORPION BLACK 51%.
ATLETICO MINEIRO FC - SCORPION BLACK 0:1

48e minuut.
Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn passt de bal zonder na te denken. Wachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontes Sales verovert de bal door een tackle van achteren. Pontes Sales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - SCORPION BLACK 0:2

54e minuut.
Fusca probeert naar een medespeler te passen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo passt de bal met de wreef. Pontes Sales is nu in balbezit. Pontes Sales haalt uit met een fantastische trap. Jureković bokst de bal weg. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Fusca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusca geeft een hoge lob. Crespo rent richting de bal. Crespo geeft een lange en hoge pass. Baeta springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Brasília Amarela met een snelle inworp. Crespo geeft de bal voor. Varešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta rent richting de bal. Baeta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busignani komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Busignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Busignani geeft de bal voor. Pontes Sales met een sublieme pass. Baeta is nu in balbezit. Baeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - SCORPION BLACK 0:3

69e minuut.
Varešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Varešanović speelt de bal door. Busignani speelt de bal door. Pontes Sales rent richting de bal. Pontes Sales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pontes Sales controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vieri komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Crespo speelt de bal door. Daar is El Khalifa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. Likar rent richting de bal. Likar schiet op doel. Arola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Melechowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crespo met een snelle inworp. Busignani geeft de bal voor. Pontes Sales krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO MINEIRO FC - SCORPION BLACK 0:4

80e minuut.
Inworp. Ilică komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO MINEIRO FC 69%, SCORPION BLACK 31%.
ATLETICO MINEIRO FC - SCORPION BLACK 0:4