Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aragas United Ipatinga FC
compact teste Tactiek att
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 50.2
excellent Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Vejvoda is nu in balbezit. Tarhoviský verovert de bal door een tackle van achteren. Tarhoviský geeft een hoge lob. Daar is Ziegler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Kožičić-Benja met een sublieme pass. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano begaat een overtreding. Sergipano krijgt een gele kaart. Ziegler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kožičić-Benja wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lescott verovert de bal door een tackle van achteren. Lescott geeft de bal voor. Anforti is nu in balbezit. Kožičić-Benja onderschept slim de pass. Kožičić-Benja schiet op doel. Rizzuto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tarhoviský neemt de hoekschop. Ziegler maakt een snoekduik en kopt de bal. Rizzuto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Ipatinga FC 1:0

9e minuut.
Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja passt de bal met de wreef. Matěj bereikt de bal nog maar net als eerste. Damėnas onderschept slim de pass. Damėnas schiet op doel. Randa bokst de bal weg.

10e minuut.
Matěj rent richting de bal. Matěj geeft een hoge lob. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja schiet op doel. Rizzuto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Ipatinga FC 2:0

14e minuut.
Tarhoviský probeert naar een medespeler te passen. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja speelt de bal door. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Tarhoviský verovert de bal door een tackle van achteren. Tarhoviský passt de bal zonder na te denken. Kožičić-Benja probeert naar een medespeler te passen. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. Rizzuto bokst de bal weg.

17e minuut.
Caro passt de bal met de wreef. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Anforti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kožičić-Benja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kožičić-Benja neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tarhoviský verovert de bal door een tackle van achteren. Tarhoviský speelt de bal door. Appino probeert naar een medespeler te passen. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler draait met de bal, schiet en ... Rizzuto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 43%, Ipatinga FC 57%.
Aragas United - Ipatinga FC 2:0

49e minuut.
Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe geeft de bal voor. Vejvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vejvoda geeft de bal voor. Damėnas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Ipatinga FC 2:1

57e minuut.
Kovandžić geeft de bal voor. Gostyński heeft problemen om de bal te vangen. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... Randa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ziegler de bal. Ziegler schiet op doel. Rizzuto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Popiołek kopt de bal weg. Appino is nu in balbezit. Appino passt de bal zonder na te denken. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Appino de bal. Appino speelt de bal door. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Randa speelt de bal door. Tarhoviský met een sublieme pass. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. Rizzuto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Ipatinga FC 3:1

70e minuut.
Bruks probeert naar een medespeler te passen. Úri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kovandžić. Kovandžić krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kovandžić raakt geblesseerd tijdens het duel. Buśkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kovandžić passt de bal zonder na te denken. Matěj rent richting de bal. Damėnas onderschept slim de pass. Damėnas schiet op doel. Randa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Piţurcă speelt de bal door. Daar is Vlieberghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popiołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... Randa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

82e minuut.
Caro met een sublieme pass. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano geeft de bal voor. Damėnas rent richting de bal. Damėnas haalt uit met een fantastische trap. Randa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovandžić geeft de bal voor. Gostyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Bruks kopt de bal weg. Matěj onderschept slim de pass. Damėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Damėnas schiet op doel. Randa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - Ipatinga FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 57%, Ipatinga FC 43%.
Aragas United - Ipatinga FC 3:2