Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineiros FC SCORPION BLACK
estouro Tactiek 23
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 44.7
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Mennander probeert naar een medespeler te passen. Gut rent richting de bal. Gut passt de bal zonder na te denken. Sponga rent richting de bal. Sponga haalt uit met een fantastische trap. Arola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa geeft de bal voor. Baeta rent richting de bal. Baeta haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Negão geeft een hoge lob. Sponga kopt de bal weg. Sirovica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sponga is nu in balbezit. Sponga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Coritiba is nu in balbezit. Coritiba geeft de bal voor. Sirovica kopt de bal weg. Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ritz onderschept slim de pass. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut speelt de bal door. Curtin rent richting de bal. Curtin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nem geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Špigelskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mennander rent richting de bal. Mennander geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineiros FC 30%, SCORPION BLACK 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mineiros FC - SCORPION BLACK 0:0

55e minuut.
Špigelskis speelt de bal door. Daar is Sponga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirovica haalt uit met een fantastische trap. Arola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - SCORPION BLACK 1:0

60e minuut.
Inworp. Ilică komt het veld opgelopen. Sangue Quente komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gut passt de bal in één keer door. Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga passt de bal in één keer door. Sirovica is nu in balbezit. Sirovica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Curtin is nu in balbezit. Avelino onderschept slim de pass. Avelino geeft een lange en hoge pass. Baeta is nu in balbezit. Baeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ferstl met een sublieme pass. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut passt de bal met de wreef. Sponga rent richting de bal. Sponga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - SCORPION BLACK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineiros FC 43%, SCORPION BLACK 57%.
Mineiros FC - SCORPION BLACK 2:0