Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCORPION BLACK Mineiros FC
23 Tactiek estouro
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 41.3
solid Schieten solid
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Baeta rent richting de bal. Baeta geeft een lange en hoge pass. Odoardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieri onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sponga is nu in balbezit. Sponga met een sublieme pass. Curtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtin schiet op doel. Chamberlain onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Busignani kan de bal niet met de borst controleren. Baranowski begaat een overtreding. Busignani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ilică met een snel genomen vrije trap. Omelete kan de bal niet met de borst controleren. Baeta is nu in balbezit. Baeta draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Busignani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gut. Gut krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Dačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačić met een sublieme pass. Marcin is nu in balbezit. Baeta onderschept slim de pass. Baeta haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baeta rent richting de bal. Baeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Mineiros FC 1:0

35e minuut.
Sponga rent richting de bal. Brasília Amarela onderschept slim de pass. Brasília Amarela geeft de bal voor. Busignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Busignani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Brasília Amarela geeft een hoge lob. Marcin onderschept slim de pass. Crespo kopt de bal weg. Baeta heeft problemen om de bal te vangen. Baeta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Sponga passt de bal in één keer door. Gut rent richting de bal. Gut passt de bal in één keer door. Curtin is nu in balbezit. Curtin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCORPION BLACK - Mineiros FC 1:1

42e minuut.
Crespo geeft de bal voor. Vieri is nu in balbezit. Odoardo begaat een overtreding. Odoardo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Busignani geeft de bal voor. Daar is Łożyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieri rent richting de bal. Vieri schiet op doel. Rüstəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 43%, Mineiros FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCORPION BLACK - Mineiros FC 1:1

50e minuut.
Inworp. Fusca komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Baeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łożyński rent richting de bal. Łożyński geeft een hoge lob. Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Chamberlain rent richting de bal. Chamberlain geeft een hoge lob. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Mineiros FC 2:1

60e minuut.
Omelete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mastrapasqua rent richting de bal. Mastrapasqua passt de bal met de wreef. Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga haalt uit met een fantastische trap. Ilică bokst de bal weg.

62e minuut.
Fusca is nu in balbezit. Fusca passt de bal in één keer door. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Rüstəmli probeert wanhopig de bal te grijpen. Odoardo heeft problemen om de bal te vangen. Vieri rent richting de bal. Vieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Mineiros FC 3:1

65e minuut.
Odoardo met een snelle inworp. Gut speelt de bal door. Sponga is nu in balbezit. Sponga draait met de bal, schiet en ... Ilică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Mineiros FC 3:2

69e minuut.
Odoardo met de inworp. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut passt de bal in één keer door. Sponga is nu in balbezit. Sponga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Curtin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtin haalt uit met een fantastische trap. Ilică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCORPION BLACK - Mineiros FC 3:3

74e minuut.
Coritiba probeert naar een medespeler te passen. Busignani is nu in balbezit. Busignani passt de bal zonder na te denken. Vieri rent richting de bal. Vieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Chamberlain geeft de bal voor. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Crespo passt de bal zonder na te denken. Fusca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Brasília Amarela speelt de bal door. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta heeft problemen om de bal te vangen. Baeta draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Busignani rent richting de bal. Busignani haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Coritiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Coritiba passt de bal zonder na te denken. Gut geeft een lange en hoge pass. Sponga rent richting de bal. Sponga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 54%, Mineiros FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCORPION BLACK - Mineiros FC 3:3