Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SCORPION BLACK Providência
23 Tactiek leozinho22
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 50.8
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
El Khalifa heeft problemen om de bal te vangen. Thorn is nu in balbezit. El Khalifa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Khalifa krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Schirripa haalt uit met een fantastische trap. Coxa probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kliissepp zal de hoekschop nemen. Thorn maakt een snoekduik en kopt de bal. Arola bokst de bal weg.

12e minuut.
Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorn passt de bal in één keer door. Coxa is nu in balbezit. Schirripa onderschept slim de pass. Schirripa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dačić speelt de bal door. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nurdjaman. Nurdjaman krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Varešanović probeert naar een medespeler te passen. Dačić rent richting de bal. Dačić passt de bal in één keer door. Baeta is nu in balbezit. Baeta draait met de bal, schiet en ... Soarès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Chamberlain probeert naar een medespeler te passen. Estrada rent richting de bal. Estrada met een sublieme pass. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta draait met de bal, schiet en ... Soarès bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Novara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 55%, Providência 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCORPION BLACK - Providência 0:0

55e minuut.
Novara rent richting de bal. Novara probeert naar een medespeler te passen. Thorn is nu in balbezit. Thorn haalt uit met een fantastische trap. Arola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Providência 0:1

77e minuut.
Inworp. Ilică komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Brasília Amarela onderschept slim de pass. Varešanović probeert naar een medespeler te passen. Baeta is nu in balbezit. Baeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SCORPION BLACK - Providência 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 60%, Providência 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SCORPION BLACK - Providência 1:1