Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Providência SCORPION BLACK
leozinho22 Tactiek 23
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 58.8
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt El Khalifa de bal. Thorn is nu in balbezit. Thorn met een sublieme pass. Daar is Schirripa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schirripa draait met de bal, schiet en ... Arola bokst de bal weg. Thorn is nu in balbezit. Thorn schiet op doel. Arola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ruciński met een sublieme pass. Schirripa is nu in balbezit. Dačić begaat een overtreding. Dačić krijgt een gele kaart. Schirripa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thorn wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo is nu in balbezit. Ruciński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruciński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Soarès speelt de bal door. Busignani kan de bal niet met de borst controleren. Galamba speelt de bal door. Thorn rent richting de bal. Thorn schiet op doel. Arola bokst de bal weg.

12e minuut.
Pontes Sales rent richting de bal. Pontes Sales passt de bal in één keer door. Ðức Thọ rent richting de bal. Baeta onderschept slim de pass. Baeta draait met de bal, schiet en ... Soarès verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Nurdjaman passt de bal met de wreef. Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorn passt de bal in één keer door. Schirripa is nu in balbezit. Schirripa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mateo onderschept slim de pass. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta passt de bal zonder na te denken. Busignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Busignani geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Fusca geeft de bal voor. Pontes Sales kopt de bal weg. Daar is Varešanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varešanović geeft een lange en hoge pass. Baeta is nu in balbezit. Soarès bokst de bal weg. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Galamba kopt de bal weg. Nurdjaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdjaman met een sublieme pass. Schirripa rent richting de bal. Schirripa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Baeta passt de bal zonder na te denken. Crespo rent richting de bal. Crespo speelt de bal door. Daar is Pontes Sales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pontes Sales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pontes Sales is nu in balbezit. Baveyan is nu in balbezit. Pontes Sales is nu in balbezit. Pontes Sales schiet op doel. Soarès probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - SCORPION BLACK 0:1

32e minuut.
Pontes Sales kopt de bal weg. Varešanović is nu in balbezit. Varešanović passt de bal met de wreef. Baeta heeft problemen om de bal te vangen. Baeta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pontes Sales probeert naar een medespeler te passen. Crespo rent richting de bal. Crespo probeert naar een medespeler te passen. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Soarès trapt de bal weg. Galamba rent richting de bal. Galamba probeert naar een medespeler te passen. Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Busignani speelt de bal door. Baeta is nu in balbezit. Baeta met een sublieme pass. Varešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Varešanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Galamba rent richting de bal. Dačić is nu in balbezit. Dačić geeft een lange en hoge pass. Varešanović rent richting de bal. Varešanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - SCORPION BLACK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Providência 50%, SCORPION BLACK 50%.
Providência - SCORPION BLACK 0:2

46e minuut.
Maragnani komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Maragnani rent richting de bal. Pontes Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontes Sales speelt de bal door. Daar is Baeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - SCORPION BLACK 0:3

52e minuut.
Galamba speelt de bal door. Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxa verovert de bal door een tackle van achteren. Coxa geeft de bal voor. Baeta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Varešanović speelt de bal door. Pontes Sales heeft problemen om de bal te vangen. Pontes Sales geeft een lange en hoge pass. Crespo geeft de bal voor. Varešanović krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Busignani probeert naar een medespeler te passen. Crespo rent richting de bal. Crespo passt de bal met de wreef. Varešanović is nu in balbezit. Varešanović draait met de bal, schiet en ... Soarès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Busignani rent richting de bal. Busignani passt de bal in één keer door. Crespo probeert naar een medespeler te passen. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Baeta is nu in balbezit. Dačić is nu in balbezit. Baeta rent richting de bal. Dačić is nu in balbezit. Dačić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Busignani geeft een lange en hoge pass. Varešanović rent richting de bal. Varešanović passt de bal met de wreef. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - SCORPION BLACK 0:4

89e minuut.
Varešanović is nu in balbezit. Varešanović passt de bal zonder na te denken. Baeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baeta haalt uit met een fantastische trap. Soarès probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Busignani kopt de bal weg. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo passt de bal in één keer door. Baeta rent richting de bal. Baeta schiet op doel. Soarès probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Providência 57%, SCORPION BLACK 43%.
Providência - SCORPION BLACK 0:4