Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineiros FC Ipatinga FC
estouro Tactiek att
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40 gemiddelde waardering 49.5
solide Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks verovert de bal door een tackle van achteren. Bruks geeft de bal voor. Damėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Damėnas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Mastrapasqua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bruks geeft de bal voor. Damėnas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Odoardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut speelt de bal door. Sponga is nu in balbezit. Sponga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Gut passt de bal in één keer door. Curtin is nu in balbezit. Sponga rent richting de bal. Sponga draait met de bal, schiet en ... Rizzuto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Ipatinga FC 1:0

17e minuut.
Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odoardo. Vlieberghe raakt geblesseerd tijdens het duel. Bruks zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Damėnas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Łożyński geeft een hoge lob. Damėnas speelt de bal door. Odoardo heeft problemen om de bal te vangen. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut passt de bal met de wreef. Sponga is nu in balbezit. Sponga schiet op doel. Rizzuto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Ipatinga FC 2:0

29e minuut.
Mastrapasqua kan de bal niet met de borst controleren. Vejvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrapasqua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mastrapasqua krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Omelete geeft een hoge lob. Anforti rent richting de bal. Anforti geeft een hoge lob. Vlieberghe kopt de bal weg. Damėnas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Ipatinga FC 2:1

41e minuut.
Bruks speelt de bal door. Daar is Vlieberghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łożyński is nu in balbezit. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineiros FC 49%, Ipatinga FC 51%.
Mineiros FC - Ipatinga FC 2:1

48e minuut.
Bruks passt de bal in één keer door. Vejvoda heeft problemen om de bal te vangen. Vejvoda geeft een hoge lob. Damėnas is nu in balbezit. Damėnas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mineiros FC - Ipatinga FC 2:2

51e minuut.
Marcin geeft een lange en hoge pass. Baranowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Damėnas de bal. Damėnas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovandžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Ipatinga FC 2:3

53e minuut.
Łożyński onderschept slim de pass. Łożyński geeft de bal voor. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Ipatinga FC 2:4

62e minuut.
Rüstəmli probeert naar een medespeler te passen. Vejvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrapasqua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mastrapasqua krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Buśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buśkiewicz passt de bal met de wreef. Damėnas is nu in balbezit. Damėnas draait met de bal, schiet en ... Rüstəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Ipatinga FC 2:5

66e minuut.
Anforti speelt de bal door. Gut probeert de bal aan de voet te houden. Vlieberghe is nu in balbezit. Damėnas is nu in balbezit. Damėnas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Vejvoda met een sublieme pass. Bruks probeert naar een medespeler te passen. Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe schiet op doel. Rüstəmli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piţurcă zal de hoekschop nemen. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Sergipano geeft de bal voor. Vlieberghe kopt de bal weg. Damėnas is nu in balbezit. Damėnas haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rüstəmli met een harde bal richting middenveld. Gut is nu in balbezit. Gut speelt de bal door. Curtin is nu in balbezit. Curtin schiet op doel. Paal! Rizzuto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sirovica rent richting de bal. Sirovica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Ipatinga FC 3:5

85e minuut.
Buśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Buśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Damėnas is nu in balbezit. Damėnas schiet op doel. Rüstəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - Ipatinga FC 3:6

88e minuut.
Buśkiewicz speelt de bal door. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić met een sublieme pass. Damėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Damėnas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineiros FC 53%, Ipatinga FC 47%.
Mineiros FC - Ipatinga FC 3:6