Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aragas United ATLETICO MINEIRO FC
compact teste Tactiek um atacante
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.6 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Appino onderschept slim de pass. Appino geeft de bal voor. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja schiet op doel. Zhechev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Węgrzyn is nu in balbezit. Węgrzyn geeft de bal voor. Cantona is nu in balbezit. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matěj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu onderschept slim de pass. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Randa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sztipánovics rent richting de bal. Sztipánovics passt de bal met de wreef. Węgrzyn is nu in balbezit. Kožičić-Benja onderschept slim de pass. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... Zhechev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Milde is nu in balbezit. Tarhoviský begaat een overtreding. Milde raakt geblesseerd tijdens het duel. Pest zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nicolaescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tussen onderschept slim de pass. Sztipánovics onderschept slim de pass. Sztipánovics geeft de bal voor. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Koźmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Koźmiński passt de bal in één keer door. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde geeft een hoge lob. Nicolaescu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Daar is Tussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Appino begaat een overtreding. Appino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 34%, ATLETICO MINEIRO FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aragas United - ATLETICO MINEIRO FC 0:0

46e minuut.
Úri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ylöstalo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Tarhoviský speelt de bal door. Appino speelt de bal door. Uzdrowski is nu in balbezit. Kožičić-Benja verovert de bal door een tackle van achteren. Kožičić-Benja schiet op doel. Zhechev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Matěj probeert naar een medespeler te passen. Gostyński geeft de bal voor. Ziegler kopt de bal weg. Sztipánovics is nu in balbezit. Sztipánovics geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Pest rent richting de bal. Ziegler onderschept slim de pass. Ziegler probeert de bal met de borst te controleren. Ziegler geeft een hoge lob. Sztipánovics kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Sztipánovics met een sublieme pass. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzdrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler rent richting de bal. Ziegler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - ATLETICO MINEIRO FC 1:0

81e minuut.
Tarhoviský is nu in balbezit. Lescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott geeft een hoge lob. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler schiet op doel. Zhechev bokst de bal weg.

85e minuut.
Zhechev probeert naar een medespeler te passen. Pest is nu in balbezit. Tarhoviský onderschept slim de pass. Tarhoviský geeft een hoge lob. Ziegler krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

87e minuut.
Ziegler onderschept slim de pass. Appino geeft de bal voor. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... Zhechev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aragas United - ATLETICO MINEIRO FC 2:0

89e minuut.
Daar is Gostyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde passt de bal met de wreef. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aragas United 39%, ATLETICO MINEIRO FC 61%.
Aragas United - ATLETICO MINEIRO FC 2:0