Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-02 18:25
  • Competitiewedstrijd: Olümpia
  • Stadion: Resep Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Resep Cool Runnings
532 Tactiek Zgorkan
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.5 gemiddelde waardering 38.3
average Schieten very good
weak Passen average
weak Verdedigen weak


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Passatore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stawicki met een sublieme pass. Abacık is nu in balbezit. Abacık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ślęziak rent richting de bal. Ślęziak passt de bal met de wreef. Grzędzicki rent richting de bal. Abacık bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Stawicki speelt de bal door. Inworp. Diamantidis met een snelle inworp. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Grzędzicki passt de bal met de wreef. Abacık is nu in balbezit. Ressaviado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ressaviado krijgt een gele kaart. Abacık is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Warmuziński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rech rent richting de bal. Abacık verovert de bal door een tackle van achteren. Abacık draait met de bal, schiet en ... Brain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Rudecki kopt de bal weg. Passatore heeft problemen om de bal te vangen. Stawicki geeft een lange en hoge pass. Hay is nu in balbezit. Hay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Passatore kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hay de bal onder controle te krijgen. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Briand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Resep - Cool Runnings 0:1

39e minuut.
Briand trapt de bal weg. Bailey kopt de bal weg. Klungelig pakt Stegaru de bal. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resep 62%, Cool Runnings 38%.
Resep - Cool Runnings 0:1

51e minuut.
Vasen rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Passatore met de inworp. Stawicki geeft een lange en hoge pass. Băşulescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rech geeft een hoge lob. Şofrone probeert de bal aan de voet te houden. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Resep - Cool Runnings 0:2

58e minuut.
Stawicki rent richting de bal. Maranciuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stawicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Băşulescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Briand probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Resep - Cool Runnings 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resep 44%, Cool Runnings 56%.
Resep - Cool Runnings 0:3