Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-07 19:33
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Aigel Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Aigel zbiry ze sztolicy
442of Tactiek new
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 40.9
solide Schieten redelijk
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
De Napola bereikt de bal nog maar net als eerste. De Napola passt de bal in één keer door. Gorączko is nu in balbezit. Gorączko geeft de bal voor. Tylka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Freato rent richting de bal. Freato probeert naar een medespeler te passen. Fornal is nu in balbezit. Fornal passt de bal met de wreef. Gorączko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Musiał is nu in balbezit. Musiał passt de bal met de wreef. Kašaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašaj schiet op doel. Gnoiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - zbiry ze sztolicy 1:0

23e minuut.
Giannelli geeft de bal voor. Takvonyan is nu in balbezit. Kašaj onderschept slim de pass. Kašaj schiet op doel. Gnoiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Takvonyan begaat een overtreding. Zárate raakt geblesseerd tijdens het duel. Musiał zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goldschmied springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Takvonyan met een sublieme pass. Freato rent richting de bal. Freato geeft de bal voor. Rüütel is nu in balbezit. Rüütel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zárate onderschept slim de pass. Zárate met een sublieme pass. Kašaj is nu in balbezit. Kašaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - zbiry ze sztolicy 2:0

33e minuut.
Rüütel probeert naar een medespeler te passen. Freato rent richting de bal. Freato passt de bal met de wreef. Tylka is nu in balbezit. Tylka draait met de bal, schiet en ... Delikatny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Freato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Takvonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašaj begaat een overtreding. Takvonyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aigel 56%, zbiry ze sztolicy 44%.
Aigel - zbiry ze sztolicy 2:0

48e minuut.
Chiriţă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zárate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. van Heel komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Chiriţă geeft een hoge lob. van Heel kopt de bal weg. Klungelig pakt Musiał de bal. Rüütel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüütel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Takvonyan geeft de bal voor. van Heel kopt de bal weg. Klungelig pakt Medvěd de bal. Rüütel rent richting de bal. Rüütel draait met de bal, schiet en ... Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Jakubczak is nu in balbezit. Jakubczak geeft de bal voor. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Giannelli passt de bal in één keer door. Zárate speelt de bal door. Giannelli rent richting de bal. Giannelli draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - zbiry ze sztolicy 3:0

74e minuut.
Zárate heeft problemen om de bal te vangen. Zárate probeert naar een medespeler te passen. Kašaj is nu in balbezit. Kašaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aigel - zbiry ze sztolicy 4:0

79e minuut.
Tylka rent richting de bal. Delikatny probeert naar een medespeler te passen. Giannelli kopt de bal weg. Goldschmied is nu in balbezit. Goldschmied haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Chiriţă geeft een lange en hoge pass. van Heel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jakubczak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aigel 56%, zbiry ze sztolicy 44%.
Aigel - zbiry ze sztolicy 4:0