Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Gunners Baku FC FC Hovsan
Tactic A Tactiek R
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
56.8 gemiddelde waardering 50.2
very good Schieten average
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


17e minuut.
Pokorny verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinek rent richting de bal. Ağalarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinek verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinek draait met de bal, schiet en ... Azadvətən bokst de bal weg.

38e minuut.
Ağalarov onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Unčanin met de inworp. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos geeft een lange en hoge pass. Paal! Azadvətən kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Bujor is nu in balbezit. Sənani verovert de bal door een tackle van achteren. Sənani probeert naar een medespeler te passen. Unčanin rent richting de bal. Unčanin draait met de bal, schiet en ... Azadvətən verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Trybała speelt de bal door. Caramitru rent richting de bal. von Weizäcker bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru verovert de bal door een tackle van achteren. Caramitru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu schiet op doel. Pâslariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru passt de bal met de wreef. Mikayilov is nu in balbezit. Morariu onderschept slim de pass. Morariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Gunners Baku FC 43%, FC Hovsan 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Gunners Baku FC - FC Hovsan 0:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lixandru komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Lixandru is nu in balbezit. Lixandru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Gunners Baku FC 46%, FC Hovsan 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Gunners Baku FC - FC Hovsan 0:0