Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FALCON DOMINATOR Lâ İlâhe İllAllah
A20 Tactiek eks taktika
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 61
poor Schieten formidable
adequate Passen excellent
average Verdedigen very good


1e minuut.
Hüseynbəyli geeft een hoge lob. Inworp. Abraham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani geeft een lange en hoge pass. İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Aslanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslanov schiet op doel. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Zamrani geeft de bal voor. Aslanov kopt de bal weg. Tytoń kan de bal niet met de borst controleren. Tytoń haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Lâ İlâhe İllAllah 0:1

4e minuut.
Zamrani passt de bal met de wreef. Daar is Tytoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusifov rent richting de bal. Tytoń onderschept slim de pass. Tytoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Süleymanlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani probeert naar een medespeler te passen. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Lâ İlâhe İllAllah 0:2

7e minuut.
Aslanov probeert naar een medespeler te passen. Gera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gera met een sublieme pass. Hîncu heeft problemen om de bal te vangen. Hîncu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Orucov rent richting de bal. Gera verovert de bal door een tackle van achteren. Gera met een sublieme pass. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli bokst de bal weg. Tytoń rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tytoń rent richting de bal. Tytoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Lâ İlâhe İllAllah 0:3

13e minuut.
Zamrani is nu in balbezit. Zamrani geeft een hoge lob. Tytoń kopt de bal weg. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hüseynbəyli geeft de bal voor. Inworp. Zamrani met de inworp. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Əzimov onderschept slim de pass. Abraham verovert de bal door een tackle van achteren. Abraham passt de bal zonder na te denken. Zamrani is nu in balbezit. Zamrani geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Abraham geeft de bal voor. Tytoń kan de bal niet met de borst controleren. Aslanov rent richting de bal. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Lâ İlâhe İllAllah 0:4

26e minuut.
Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hîncu is nu in balbezit. Hîncu speelt de bal door. Tytoń rent richting de bal. Tytoń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Əzimov kan de bal niet met de borst controleren. Akifsoy is nu in balbezit. Hîncu probeert naar een medespeler te passen. Aslanov rent richting de bal. Aslanov draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Aslanov passt de bal met de wreef. Gera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gera probeert naar een medespeler te passen. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Akifsoy probeert naar een medespeler te passen. Zamrani speelt de bal door. Hîncu probeert naar een medespeler te passen. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aslanov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Lâ İlâhe İllAllah 0:5

36e minuut.
Hîncu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zamrani de bal. Zamrani geeft een hoge lob. Aslanov maakt een snoekduik en kopt de bal. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Lâ İlâhe İllAllah 0:6

38e minuut.
Zamrani probeert naar een medespeler te passen. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń met een sublieme pass. Klungelig pakt Aslanov de bal. Aslanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Lâ İlâhe İllAllah 0:7

40e minuut.
Hîncu speelt de bal door. Gera rent richting de bal. Gera met een sublieme pass. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hüseynzadə geeft een hoge lob. Strempel kopt de bal weg. Daar is Orucov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
İsgəndərli met een harde bal richting middenveld. Hîncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hîncu passt de bal in één keer door. Aslanov rent richting de bal. Aslanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCON DOMINATOR 78%, Lâ İlâhe İllAllah 22%.
FALCON DOMINATOR - Lâ İlâhe İllAllah 0:7

46e minuut.
Dağaş onderschept slim de pass. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani geeft een lange en hoge pass. Aslanov kopt de bal weg. Gera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hîncu verovert de bal door een tackle van achteren. Hîncu speelt de bal door. Aslanov rent richting de bal. Aslanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Hîncu met een sublieme pass. Gera heeft problemen om de bal te vangen. Gera probeert naar een medespeler te passen. Aslanov rent richting de bal. Aslanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Lâ İlâhe İllAllah 0:8

56e minuut.
Hîncu rent richting de bal. Hîncu passt de bal met de wreef. Aslanov rent richting de bal. Aslanov schiet op doel. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Lâ İlâhe İllAllah 0:9

56e minuut.
Asəfov is nu in balbezit. Aslanov is nu in balbezit. Xanəliyev geeft een lange en hoge pass. Tytoń heeft problemen om de bal te vangen. Tytoń haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli bokst de bal weg.

58e minuut.
Hîncu passt de bal zonder na te denken. Gera is nu in balbezit. Gera passt de bal zonder na te denken. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. Paal! İsgəndərli bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zamrani probeert naar een medespeler te passen. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hüseynbəyli de bal. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń schiet op doel. İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

61e minuut.
Hîncu probeert naar een medespeler te passen. Zamrani rent richting de bal. Klungelig pakt Zamrani de bal. Zamrani geeft een lange en hoge pass. Aslanov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Hüseynzadə probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gera geeft de bal voor. Orucov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tytoń krijgt zijn hoofd ertegen. İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Tytoń rent richting de bal. Tytoń passt de bal in één keer door. Aslanov rent richting de bal. Aslanov schiet op doel. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Lâ İlâhe İllAllah 0:10

70e minuut.
Zamrani met een sublieme pass. Klungelig pakt Aslanov de bal. Hüseynzadə rent richting de bal. Tytoń verovert de bal door een tackle van achteren. Tytoń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Baltacı is nu in balbezit. Xanəliyev onderschept slim de pass. Xanəliyev passt de bal zonder na te denken. Aslanov rent richting de bal. Aslanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zamrani is nu in balbezit. Zamrani met een sublieme pass. Gera probeert naar een medespeler te passen. Aslanov rent richting de bal. Aslanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hîncu rent richting de bal. Hîncu draait met de bal, schiet en ... Aslanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Hîncu rent richting de bal. Hîncu passt de bal in één keer door. Gera probeert naar een medespeler te passen. Aslanov rent richting de bal. Aslanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Akifsoy geeft een hoge lob. Daar is Yusifov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hîncu probeert naar een medespeler te passen. Gera geeft de bal voor. Tytoń springt en kopt de bal. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Strempel speelt de bal door. Gera is nu in balbezit. Gera geeft een lange en hoge pass. Tytoń springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCON DOMINATOR 77%, Lâ İlâhe İllAllah 23%.
FALCON DOMINATOR - Lâ İlâhe İllAllah 0:10