Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lâ İlâhe İllAllah FALCON DOMINATOR
eks taktika Tactiek A20
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 28.3
outstanding Schieten poor
good Passen adequate
excellent Verdedigen average


4e minuut.
Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń rent richting de bal. Zamrani is nu in balbezit. Zamrani geeft een hoge lob. Aslanov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jüling kopt de bal weg. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani geeft de bal voor. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Aslanov passt de bal met de wreef. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hüseynzadə de bal onder controle te krijgen. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 1:0

11e minuut.
Asəfov met de inworp. Gera rent richting de bal. Gera passt de bal zonder na te denken. Tytoń rent richting de bal. Tytoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
İsgəndərli trapt de bal weg van het doel. Jüling kopt de bal weg. Mədətov is nu in balbezit. Aslanov verovert de bal door een tackle van achteren. Aslanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jüling passt de bal in één keer door. Yusifoğlu is nu in balbezit. Jüling begaat een overtreding. Yusifoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Zamrani passt de bal in één keer door. Strempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń schiet op doel. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 2:0

24e minuut.
Zamrani speelt de bal door. Gera heeft problemen om de bal te vangen. Gera passt de bal zonder na te denken. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hüseynzadə kopt de bal weg. Gera is nu in balbezit. Gera speelt de bal door. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jüling passt de bal met de wreef. Hüseynzadə is nu in balbezit. Tytoń onderschept slim de pass. Tytoń draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 3:0

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Baburov de bal onder controle te krijgen. Baburov passt de bal met de wreef. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń geeft een hoge lob. Daar is Hüseynbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 4:0

34e minuut.
Əlicanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlicanov passt de bal zonder na te denken. Baburov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 5:0

37e minuut.
Tytoń probeert de bal met de borst te controleren. Zamrani is nu in balbezit. Hüseynzadə schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zamrani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tytoń neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 6:0

37e minuut.
Tytoń rent richting de bal. Tytoń passt de bal met de wreef. Zamrani is nu in balbezit. Zamrani geeft een hoge lob. Aslanov krijgt zijn hoofd ertegen. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zamrani zal de hoekschop nemen. Aslanov krijgt zijn hoofd ertegen. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mədətov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aslanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tytoń neemt de penalty, wat een uithaal! İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 7:0

42e minuut.
Gera verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifov is nu in balbezit. Gera verovert de bal door een tackle van achteren. Gera geeft de bal voor. Tytoń krijgt zijn hoofd ertegen. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aslanov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 8:0

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zamrani zal de hoekschop nemen. Gera kopt de bal weg. Klungelig pakt Hüseynbəyli de bal. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lâ İlâhe İllAllah 18%, FALCON DOMINATOR 82%.
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 8:0

55e minuut.
Əzimov geeft een hoge lob. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov geeft de bal voor. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli bokst de bal weg.

57e minuut.
Tytoń is nu in balbezit. Yusifov rent richting de bal. Strempel verovert de bal door een tackle van achteren. Strempel draait met de bal, schiet en ... Hüseynzadə probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zamrani speelt de bal door. Tytoń heeft problemen om de bal te vangen. Tytoń probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aslanov de bal. Aslanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Əlicanov passt de bal in één keer door. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani geeft de bal voor. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov schiet op doel. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Əlicanov speelt de bal door. Zamrani rent richting de bal. Zamrani geeft een lange en hoge pass. Tytoń heeft problemen om de bal te vangen. Tytoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gera passt de bal zonder na te denken. Zamrani is nu in balbezit. Strempel geeft een hoge lob. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dağaş kopt de bal weg. Strempel heeft problemen om de bal te vangen. Strempel probeert naar een medespeler te passen. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 9:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamrani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strempel geeft de bal voor. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 10:0

73e minuut.
Tytoń geeft een lange en hoge pass. Gera is nu in balbezit. Gera met een sublieme pass. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gera zal de hoekschop nemen. Zamrani kopt de bal weg. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Aslanov kopt de bal weg. Tytoń heeft problemen om de bal te vangen. Strempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń rent richting de bal. Tytoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Gera geeft een lange en hoge pass. Tytoń heeft problemen om de bal te vangen. Tytoń draait met de bal, schiet en ... Hüseynzadə probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 11:0

79e minuut.
Əzimov heeft problemen om de bal te vangen. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani geeft een hoge lob. Tytoń rent richting de bal. Tytoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Strempel onderschept slim de pass. Strempel met een sublieme pass. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 12:0

84e minuut.
Hüseynbəyli rent richting de bal. Strempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strempel passt de bal met de wreef. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytoń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gera geeft de bal voor. Tytoń rent richting de bal. Klungelig pakt Aslanov de bal. Aslanov draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tytoń is nu in balbezit. Tytoń draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 13:0

87e minuut.
Baburov speelt de bal door. Süleymanlı is nu in balbezit. Süleymanlı speelt de bal door. Aslanov rent richting de bal. Aslanov schiet op doel. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Jüling passt de bal zonder na te denken. Zamrani is nu in balbezit. Zamrani geeft een hoge lob. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lâ İlâhe İllAllah 21%, FALCON DOMINATOR 79%.
Lâ İlâhe İllAllah - FALCON DOMINATOR 13:0