Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Sofia FALCON DOMINATOR
C Tactiek A20
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 28.8
excellent Schieten poor
solid Passen average
good Verdedigen average


5e minuut.
García Inglés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sassi met een sublieme pass. van der Heijden is nu in balbezit. van der Heijden haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hüseynzadə de bal onder controle te krijgen. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sofia - FALCON DOMINATOR 1:0

10e minuut.
van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej passt de bal met de wreef. Daar is García Inglés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Inglés draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sofia - FALCON DOMINATOR 2:0

12e minuut.
van der Heijden is nu in balbezit. Çərkəzzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van der Heijden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Inglés neemt de penalty, wat een uithaal! İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sofia - FALCON DOMINATOR 3:0

13e minuut.
Əzimov bereikt de bal nog maar net als eerste. García Inglés verovert de bal door een tackle van achteren. García Inglés passt de bal in één keer door. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heijden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
İsgəndərli trapt de bal weg. Malmell is nu in balbezit. Malmell passt de bal in één keer door. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heijden haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Əzimov is nu in balbezit. Şahməmmədov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Heijden. van der Heijden krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, García Inglés zal de hoekschop nemen. Malmell is nu in balbezit. Malmell met een sublieme pass. van der Heijden rent richting de bal. van der Heijden haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van der Heijden zal de hoekschop nemen. García Inglés krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tajthy passt de bal in één keer door. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van der Heijden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. van der Heijden neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sofia - FALCON DOMINATOR 4:0

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hüseynzadə met een harde bal richting middenveld. Sassi kopt de bal weg. García Inglés heeft problemen om de bal te vangen. García Inglés haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
García Inglés rent richting de bal. García Inglés schiet op doel. Çərkəzzadə probeert de bal aan de voet te houden. Sassi rent richting de bal. Sassi schiet op doel. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
İsgəndərli trapt de bal weg. Sassi kopt de bal weg. van der Heijden heeft problemen om de bal te vangen. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sofia 24%, FALCON DOMINATOR 76%.
Dynamo Sofia - FALCON DOMINATOR 4:0

50e minuut.
Inworp. García Inglés met de inworp. Sassi geeft een hoge lob. van der Heijden springt en kopt de bal. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sofia - FALCON DOMINATOR 5:0

51e minuut.
İsgəndərli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Inglés met de inworp. Sassi geeft een lange en hoge pass. Daar is Hüseynbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van der Heijden rent richting de bal. van der Heijden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sofia - FALCON DOMINATOR 6:0

56e minuut.
van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej is nu in balbezit. Frej speelt de bal door. García Inglés bereikt de bal nog maar net als eerste. García Inglés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Çərkəzzadə trapt de bal weg van het doel. Sassi is nu in balbezit. Met opzet legt Xanəliyev zijn tegenspeler op de grond. Xanəliyev krijgt een gele kaart.

61e minuut.
İsgəndərli met een harde bal richting middenveld. Tajthy kopt de bal weg. Sassi is nu in balbezit. Sassi geeft een lange en hoge pass. van der Heijden maakt een snoekduik en kopt de bal. İsgəndərli bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García Inglés geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heijden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Frej rent richting de bal. Frej heeft problemen om de bal te vangen. Frej passt de bal zonder na te denken. García Inglés is nu in balbezit. García Inglés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sofia - FALCON DOMINATOR 7:0

68e minuut.
Tajthy probeert naar een medespeler te passen. Sassi speelt de bal door. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heijden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sofia - FALCON DOMINATOR 8:0

69e minuut.
García Inglés probeert naar een medespeler te passen. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynzadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hüseynzadə krijgt een gele kaart.

72e minuut.
van der Heijden passt de bal in één keer door. Sassi met een sublieme pass. García Inglés bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heijden schiet op doel. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Frej speelt de bal door. Tajthy is nu in balbezit. Malmell probeert naar een medespeler te passen. García Inglés bereikt de bal nog maar net als eerste. García Inglés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sofia - FALCON DOMINATOR 9:0

86e minuut.
Malmell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frej speelt de bal door. van der Heijden is nu in balbezit. van der Heijden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sofia 20%, FALCON DOMINATOR 80%.
Dynamo Sofia - FALCON DOMINATOR 9:0