Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FALCON DOMINATOR Dynamo Sofia
A20 Tactiek C
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 51
poor Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Pekárek controleert de bal met de borst. Pekárek passt de bal in één keer door. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej rent richting de bal. Frej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimoz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yusifoğlu. Yusifoğlu krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pekárek zal de hoekschop nemen. Sassi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Mədətov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sassi rent richting de bal. Sassi passt de bal met de wreef. Pekárek is nu in balbezit. Pekárek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Pekárek met de inworp. Sassi heeft problemen om de bal te vangen. Sassi met een sublieme pass. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heijden draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sassi passt de bal zonder na te denken. Əzimov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van der Heijden rent richting de bal. van der Heijden draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hüseynzadə de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van der Heijden zal de hoekschop nemen. Pekárek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Dynamo Sofia 0:1

15e minuut.
van der Heijden passt de bal zonder na te denken. Sassi is nu in balbezit. Sassi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pekárek de bal. Pekárek schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
van der Heijden rent richting de bal. Hüseynzadə rent richting de bal. Pekárek is nu in balbezit. van der Heijden is nu in balbezit. van der Heijden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Morfeo passt de bal in één keer door. Malmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Malmell passt de bal zonder na te denken. van der Heijden rent richting de bal. van der Heijden draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pekárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekárek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Dynamo Sofia 0:2

26e minuut.
Ordubadi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Süleymanlı komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Malmell passt de bal met de wreef. Pekárek is nu in balbezit. Sassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Dynamo Sofia 0:3

28e minuut.
Tajthy passt de bal zonder na te denken. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van der Heijden raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Malmell speelt de bal door. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej passt de bal in één keer door. van der Heijden is nu in balbezit. van der Heijden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pekárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Sassi is nu in balbezit. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heijden haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hüseynzadə bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van der Heijden neemt de hoekschop. Pekárek rent richting de bal. Pekárek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt van der Heijden de bal. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej passt de bal in één keer door. Pekárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekárek haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli bokst de bal weg.

41e minuut.
Sassi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mombelli komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Mombelli passt de bal in één keer door. Pekárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekárek passt de bal in één keer door. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heijden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tajthy met een sublieme pass. Mombelli is nu in balbezit. Mombelli passt de bal zonder na te denken. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heijden schiet op doel. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCON DOMINATOR 81%, Dynamo Sofia 19%.
FALCON DOMINATOR - Dynamo Sofia 0:3

48e minuut.
Frej passt de bal in één keer door. van der Heijden rent richting de bal. Yusifov begaat een overtreding. Yusifov krijgt een gele kaart.

50e minuut.
van der Heijden passt de bal met de wreef. Malmell rent richting de bal. Malmell passt de bal met de wreef. Frej rent richting de bal. Frej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
İsgəndərli met een harde bal richting middenveld. Tajthy kopt de bal weg. Yusifov heeft problemen om de bal te vangen. Pekárek is nu in balbezit. Pekárek haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli bokst de bal weg. Mədətov heeft problemen om de bal te vangen. Pekárek rent richting de bal. Pekárek haalt uit met een fantastische trap. Mədətov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Frej speelt de bal door. Pekárek rent richting de bal. Pekárek passt de bal zonder na te denken. Mombelli rent richting de bal. Mombelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Dynamo Sofia 0:4

60e minuut.
Əzimov bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heijden onderschept slim de pass. van der Heijden passt de bal zonder na te denken. Pekárek is nu in balbezit. Pekárek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyna komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Frej passt de bal in één keer door. Pekárek rent richting de bal. Pekárek passt de bal zonder na te denken. Reyna is nu in balbezit. Reyna schiet op doel. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Mombelli met een sublieme pass. Daar is Malmell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malmell probeert naar een medespeler te passen. Frej rent richting de bal. Frej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Frej geeft een hoge lob. Mombelli heeft problemen om de bal te vangen. Pekárek is nu in balbezit. Pekárek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hüseynbəyli de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hüseynzadə met een harde bal richting middenveld. Tajthy kopt de bal weg. Klungelig pakt Yusifov de bal. Reyna rent richting de bal. Reyna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mombelli passt de bal in één keer door. Malmell is nu in balbezit. Malmell passt de bal met de wreef. Reyna is nu in balbezit. Reyna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mombelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mombelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hüseynbəyli de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pekárek rent richting de bal. Pekárek passt de bal met de wreef. Yusifov is nu in balbezit. Reyna onderschept slim de pass. Reyna schiet op doel. İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCON DOMINATOR 85%, Dynamo Sofia 15%.
FALCON DOMINATOR - Dynamo Sofia 0:4