Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Gunners Baku FC FALCON DOMINATOR
Tactic A Tactiek A20
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41.2 gemiddelde waardering 28.6
excellent Schieten weak
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Placek is nu in balbezit. Placek met een sublieme pass. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - FALCON DOMINATOR 1:0

11e minuut.
Mosna passt de bal in één keer door. Omokua rent richting de bal. Fita rent richting de bal. Fita haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yusifov de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pataki neemt de hoekschop. Mosna rent richting de bal. Mosna schiet op doel. Hüseynzadə probeert de bal aan de voet te houden. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - FALCON DOMINATOR 2:0

12e minuut.
Yusifoğlu rent richting de bal. Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosna passt de bal met de wreef. Omokua rent richting de bal. Omokua draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Fita de bal. Fita haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - FALCON DOMINATOR 3:0

14e minuut.
Fita is nu in balbezit. Fita passt de bal met de wreef. Daar is Placek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - FALCON DOMINATOR 4:0

16e minuut.
Aguirre passt de bal met de wreef. Fita met een sublieme pass. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua schiet op doel. İsgəndərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Əzimov probeert naar een medespeler te passen. Lăpuşte geeft een lange en hoge pass. Omokua rent richting de bal. Omokua draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - FALCON DOMINATOR 5:0

24e minuut.
Mürşüdov is nu in balbezit. Mürşüdov geeft de bal voor. Fita is nu in balbezit. Fita draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Pataki de bal. Pataki speelt de bal door. Placek bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Şahməmmədov rent richting de bal. Lăpuşte onderschept slim de pass. Əzimov is nu in balbezit. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Placek is nu in balbezit. Placek speelt de bal door. Omokua is nu in balbezit. Omokua haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - FALCON DOMINATOR 6:0

44e minuut.
Placek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Yusifov ... Strafschop! Placek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pataki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - FALCON DOMINATOR 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Gunners Baku FC 27%, FALCON DOMINATOR 73%.
The Gunners Baku FC - FALCON DOMINATOR 7:0

52e minuut.
Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita passt de bal met de wreef. Placek met een sublieme pass. Fita is nu in balbezit. Fita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mürşüdov probeert naar een medespeler te passen. Placek geeft de bal voor. Hüseynzadə probeert de bal aan de voet te houden. Fita is nu in balbezit. Fita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - FALCON DOMINATOR 8:0

59e minuut.
Əzimov is nu in balbezit. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre geeft de bal voor. Omokua rent richting de bal. Omokua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Aguirre speelt de bal door. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua onderschept slim de pass. Omokua schiet op doel. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - FALCON DOMINATOR 9:0

62e minuut.
Omokua passt de bal met de wreef. Placek is nu in balbezit. Placek passt de bal met de wreef. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Aguirre kopt de bal weg. Daar is Pataki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omokua is nu in balbezit. Omokua haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fita rent richting de bal. Fita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - FALCON DOMINATOR 10:0

65e minuut.
Kiepura komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Əzimov probeert naar een medespeler te passen. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua passt de bal in één keer door. Kiepura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Mürşüdov geeft de bal voor. Inworp. Şahməmmədov met een snelle inworp. Əzimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzimov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Aguirre passt de bal met de wreef. Kiepura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura passt de bal met de wreef. Omokua rent richting de bal. Omokua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre passt de bal met de wreef. Mosna speelt de bal door. Kiepura is nu in balbezit. Kiepura draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Omokua rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Şəkərəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustafayev is nu in balbezit. Mustafayev geeft de bal voor. Kiepura controleert de bal met de borst. Kiepura draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Omokua rent richting de bal. Omokua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - FALCON DOMINATOR 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Gunners Baku FC 27%, FALCON DOMINATOR 73%.
The Gunners Baku FC - FALCON DOMINATOR 11:0