Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hovsan FALCON DOMINATOR
R Tactiek A20
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
64 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 27.8
formidable Schieten poor
very good Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Vlassopoulos passt de bal met de wreef. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri passt de bal met de wreef. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov schiet op doel. İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nuri is nu in balbezit. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 1:0

6e minuut.
Aslanov kopt de bal weg. Daar is Marchand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 2:0

8e minuut.
Marchand passt de bal in één keer door. Aslanov is nu in balbezit. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marchand rent richting de bal. Marchand draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 3:0

10e minuut.
Daar is Vlassopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlassopoulos passt de bal in één keer door. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri rent richting de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 4:0

12e minuut.
Marchand is nu in balbezit. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynzadə onderschept slim de pass. Marchand onderschept slim de pass. Marchand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ürküm passt de bal in één keer door. Aslanov is nu in balbezit. Nuri rent richting de bal. Nuri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mədətov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlassopoulos met een snelle inworp. Ürküm geeft een lange en hoge pass. Aslanov krijgt zijn hoofd ertegen. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 5:0

16e minuut.
Vlassopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlassopoulos probeert naar een medespeler te passen. Ürküm speelt de bal door. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vlassopoulos rent richting de bal. Vlassopoulos geeft een hoge lob. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Vlassopoulos rent richting de bal. Vlassopoulos geeft een hoge lob. Yusifov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Marchand kopt de bal weg. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli geeft een hoge lob. Marchand rent richting de bal. Marchand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vlassopoulos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marchand de bal. Marchand passt de bal in één keer door. Aslanov rent richting de bal. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Aslanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piganzoli komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Klungelig pakt von Weizäcker de bal. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos passt de bal in één keer door. Marchand is nu in balbezit. Marchand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vlassopoulos probeert naar een medespeler te passen. Marchand is nu in balbezit. Marchand passt de bal in één keer door. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 6:0

24e minuut.
von Weizäcker geeft een lange en hoge pass. Marchand kopt de bal weg. Yusifov heeft problemen om de bal te vangen. Piganzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piganzoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Marchand is nu in balbezit. Marchand passt de bal met de wreef. Piganzoli rent richting de bal. Piganzoli schiet op doel. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 7:0

28e minuut.
Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos speelt de bal door. Piganzoli rent richting de bal. Piganzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 8:0

30e minuut.
Sənani geeft een lange en hoge pass. Hüseynzadə kopt de bal weg. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos geeft een hoge lob. Marchand springt en kopt de bal. İsgəndərli bokst de bal weg.

33e minuut.
Koźma rent richting de bal. Koźma probeert naar een medespeler te passen. Vlassopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marchand rent richting de bal. Vlassopoulos rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vlassopoulos kopt de bal weg. Piganzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yusifov. Piganzoli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nuri wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ürküm onderschept slim de pass. Ürküm met een sublieme pass. Klungelig pakt Piganzoli de bal. Piganzoli draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sənani kopt de bal weg. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos passt de bal in één keer door. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ürküm verovert de bal door een tackle van achteren. Ürküm geeft een hoge lob. Nuri probeert de bal aan de voet te houden. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Marchand geeft een lange en hoge pass. Nuri springt en kopt de bal. Daar is Mədətov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orucov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piganzoli onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ürküm geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marchand maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 9:0

42e minuut.
Mikayilov probeert naar een medespeler te passen. Vlassopoulos speelt de bal door. Marchand is nu in balbezit. Marchand haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hovsan 23%, FALCON DOMINATOR 77%.
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 10:0

50e minuut.
Xanəliyev geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Asəfov stond buitenspel. Sənani neemt vlug de vrije trap. Piganzoli rent richting de bal. Piganzoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vlassopoulos rent richting de bal. Klungelig pakt Vlassopoulos de bal. Vlassopoulos geeft de bal voor. Piganzoli maakt een snoekduik en kopt de bal. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 11:0

53e minuut.
Klungelig pakt Orucov de bal. Orucov geeft een lange en hoge pass. Ürküm speelt de bal door. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
İsgəndərli trapt de bal weg. Vlassopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Vlassopoulos passt de bal met de wreef. Marchand rent richting de bal. Marchand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sənani onderschept slim de pass. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm passt de bal met de wreef. Piganzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piganzoli schiet op doel. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm geeft een hoge lob. Daar is Marchand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchand schiet op doel. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 12:0

58e minuut.
Süleymanlı passt de bal zonder na te denken. Nuri probeert de bal aan de voet te houden. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm geeft een hoge lob. Nuri krijgt zijn hoofd ertegen. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Hüseynzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 13:0

60e minuut.
Yusifov rent richting de bal. Marchand onderschept slim de pass. Hüseynbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Piganzoli is nu in balbezit. Piganzoli haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Nuri de bal onder controle te krijgen. Marchand rent richting de bal. Nuri is nu in balbezit. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 14:0

63e minuut.
Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlassopoulos passt de bal met de wreef. Nuri rent richting de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piganzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piganzoli haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Hüseynbəyli trapt de bal weg van het doel. Vlassopoulos kopt de bal weg. Piganzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piganzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 15:0

64e minuut.
Yusifov met een sublieme pass. Klungelig pakt Orucov de bal. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 16:0

65e minuut.
Klungelig pakt Nuri de bal. Piganzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri rent richting de bal. Piganzoli rent richting de bal. Piganzoli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vlassopoulos rent richting de bal. Vlassopoulos geeft een lange en hoge pass. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 17:0

70e minuut.
Ürküm onderschept slim de pass. Ürküm probeert naar een medespeler te passen. Hüseynzadə rent richting de bal. Marchand onderschept slim de pass. Marchand schiet op doel. İsgəndərli bokst de bal weg.

72e minuut.
Vlassopoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marchand de bal. Yusifov rent richting de bal. Marchand onderschept slim de pass. Marchand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 18:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ürküm met de inworp. Orucov is nu in balbezit. Piganzoli onderschept slim de pass. Piganzoli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Marchand onderschept slim de pass. Marchand speelt de bal door. Nuri rent richting de bal. Piganzoli is nu in balbezit. Piganzoli draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli bokst de bal weg. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Piganzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piganzoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 19:0

80e minuut.
Piganzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Piganzoli met een sublieme pass. Yusifov is nu in balbezit. Ürküm verovert de bal door een tackle van achteren. Ürküm probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Orucov is nu in balbezit. Orucov geeft een hoge lob. Inworp. Ürküm met een snelle inworp. Vlassopoulos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orucov trapt de bal weg. Vlassopoulos kopt de bal weg. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Şəkərəliyev rent richting de bal. Vlassopoulos onderschept slim de pass. Vlassopoulos geeft de bal voor. Piganzoli rent richting de bal. Piganzoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hovsan 16%, FALCON DOMINATOR 84%.
FC Hovsan - FALCON DOMINATOR 19:0