Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Sofia FC Hovsan
C Tactiek R
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 7
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
57.3 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos passt de bal in één keer door. Marchand is nu in balbezit. Marchand draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Střelenský de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Daar is Marchand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubinszki rent richting de bal. Marchand rent richting de bal. Marchand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Marchand maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Inworp. Vlassopoulos met de inworp. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm geeft de bal voor. Marchand maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sofia - FC Hovsan 0:1

9e minuut.
Ürküm geeft een hoge lob. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand onderschept slim de pass. Marchand draait met de bal, schiet en ... Mądrochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Koźma is nu in balbezit. Koźma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Piganzoli de bal. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sənani passt de bal in één keer door. Marchand is nu in balbezit. Frej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frej krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Frej met een snelle inworp. Kłapacz is nu in balbezit. Mikayilov begaat een overtreding. Mikayilov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Vlassopoulos kopt de bal weg. Kubinszki rent richting de bal. Met opzet legt Malmell zijn tegenspeler op de grond. Malmell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sofia 61%, FC Hovsan 39%.
Dynamo Sofia - FC Hovsan 0:1

49e minuut.
Vlassopoulos rent richting de bal. Vlassopoulos geeft de bal voor. Kubinszki is nu in balbezit. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sofia - FC Hovsan 0:2

51e minuut.
Tajthy probeert naar een medespeler te passen. Malmell rent richting de bal. Met opzet legt Vlassopoulos zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vlassopoulos naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Ürküm geeft een hoge lob. Piganzoli kopt de bal weg. Morfeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinszki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Střelenský heeft problemen om de bal te vangen. Piganzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Krecikowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Piganzoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ürküm komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
García Inglés bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźma verovert de bal door een tackle van achteren. Koźma speelt de bal door. Kubinszki is nu in balbezit. Kubinszki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sofia 42%, FC Hovsan 58%.
Dynamo Sofia - FC Hovsan 0:2