Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-02 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Tukaspor Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Tukaspor JimmyJimmyHuaPuaPua
tukas Tactiek DeX
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.4 gemiddelde waardering 42
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


18e minuut.
Etxarri heeft problemen om de bal te vangen. Trespalacios verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell-Ryce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trespalacios roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Trespalacios kan niet meer verder spelen. Dink komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Holý is nu in balbezit. Holý met een sublieme pass. Łaski rent richting de bal. Dink bereikt de bal nog maar net als eerste. Dink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tukaspor 43%, JimmyJimmyHuaPuaPua 57%.
Tukaspor - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:1

47e minuut.
Corrales passt de bal met de wreef. Holý bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabadoš verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales is nu in balbezit. Corrales geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Verhofstadt onderschept slim de pass. Verhofstadt geeft de bal voor. Dink is nu in balbezit. Dink haalt uit met een fantastische trap. Dutheil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:2

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Carrasco de bal onder controle te krijgen. Sierściuch is nu in balbezit. Antonescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antonescu krijgt een gele kaart. Sierściuch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sierściuch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Holý bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabadoš begaat een overtreding. Sabadoš krijgt een gele kaart.

67e minuut.
de Mato Grosso do Sul kopt de bal weg. Daar is Parini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parini passt de bal in één keer door. Tshisikhawe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshisikhawe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Campbell-Ryce geeft een hoge lob. Łaski heeft problemen om de bal te vangen. Dink rent richting de bal. Dink haalt uit met een fantastische trap. Dutheil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tukaspor - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:3

78e minuut.
Parini passt de bal zonder na te denken. Chatzis is nu in balbezit. Chatzis passt de bal in één keer door. Bastos Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos Martínez schiet op doel. Sermetoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Holý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabadoš. Corrales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corrales zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dutheil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tukaspor 49%, JimmyJimmyHuaPuaPua 51%.
Tukaspor - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:3