Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Karmeliter Skinwalker Ranch
t541 Tactiek +DampfNudePolka+
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.1 gemiddelde waardering 59.1
adequate Schieten very good
good Passen very good
outstanding Verdedigen very good


9e minuut.
Vranický bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haas neemt de hoekschop. MacRobie springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vega. MacRobie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lagarde zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. MacRobie krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Egger rent richting de bal. Egger geeft een hoge lob. Palazzina rent richting de bal. Schori onderschept slim de pass. Schori haalt uit met een fantastische trap. Rybiałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski passt de bal met de wreef. Haas probeert naar een medespeler te passen. Sforza geeft een lange en hoge pass. Schori krijgt zijn hoofd ertegen. Rybiałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Lagarde passt de bal met de wreef. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferrando. Ferrando krijgt een gele kaart. Haas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Haas kan niet meer verder spelen. Flammer komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Neuhaus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flammer rent richting de bal. Flammer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Neuhaus de bal. Neuhaus geeft de bal voor. Rybiałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lagarde passt de bal met de wreef. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski probeert naar een medespeler te passen. Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger geeft een lange en hoge pass. Rybiałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schori is nu in balbezit. Schori draait met de bal, schiet en ... Rybiałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karmeliter - Skinwalker Ranch 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karmeliter 69%, Skinwalker Ranch 31%.
FC Karmeliter - Skinwalker Ranch 0:1

47e minuut.
Kiisa rent richting de bal. Kiisa met een sublieme pass. Herzog is nu in balbezit. Bielawa verovert de bal door een tackle van achteren. Bielawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Lagarde neemt vlug de vrije trap. Ferrando heeft problemen om de bal te vangen. Palazzina rent richting de bal. Schori verovert de bal door een tackle van achteren. Schori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Wołodyjowski met een sublieme pass. Flammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammer passt de bal met de wreef. Schori rent richting de bal. Schori haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Matusik passt de bal met de wreef. Dujíček is nu in balbezit. Dujíček probeert naar een medespeler te passen. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa schiet op doel. Szamocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Olszowy heeft problemen om de bal te vangen. Dujíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujíček passt de bal met de wreef. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karmeliter 46%, Skinwalker Ranch 54%.
FC Karmeliter - Skinwalker Ranch 0:1