Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-07 18:26
  • Competitiewedstrijd: +80Stadionit
  • Stadion: Moose Park
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
FC Hirvijoki FC Hergartz
PepiCuprest Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 17
matig Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Kuleczka probeert naar een medespeler te passen. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill geeft een hoge lob. Sarpolahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarpolahti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pitkäkangas met een sublieme pass. Vaaranko rent richting de bal. Pietarila begaat een overtreding. Vaaranko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marjoranta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Merisalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Pietarila onderschept slim de pass. Pietarila geeft een hoge lob. Hiukka rent richting de bal. Hiukka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - FC Hergartz 1:0

15e minuut.
Vaaranko met een sublieme pass. Kulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietarila maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pietarila naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kulmala raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kulmala kan niet meer verder spelen. Liimatta komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Kuleczka geeft de bal voor. Hiukka kopt de bal weg. Oksanen is nu in balbezit. Sarpolahti onderschept slim de pass. Sarpolahti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ojantakanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojantakanen passt de bal met de wreef. Sarpolahti is nu in balbezit. Sarpolahti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - FC Hergartz 2:0

21e minuut.
Ojantakanen rent richting de bal. Ojantakanen passt de bal zonder na te denken. Keränen geeft de bal voor. Hiukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiukka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ojantakanen onderschept slim de pass. Ojantakanen speelt de bal door. Oksanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiukka onderschept slim de pass. Hiukka haalt uit met een fantastische trap. Santakallio bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Keränen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hirvijoki - FC Hergartz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hirvijoki 32%, FC Hergartz 68%.
FC Hirvijoki - FC Hergartz 3:0

58e minuut.
Marjoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjoranta passt de bal zonder na te denken. Oksanen heeft problemen om de bal te vangen. Hiukka verovert de bal door een tackle van achteren. Hiukka schiet op doel. Santakallio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Sarpolahti rent richting de bal. Hiukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarpolahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiukka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Keränen is nu in balbezit. Keränen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hiukka de bal onder controle te krijgen. Nummela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummela geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vihriälä met een sublieme pass. Nummela geeft de bal voor. Lax rent richting de bal. Hiukka verovert de bal door een tackle van achteren. Hiukka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ojantakanen zal de hoekschop nemen. Sarpolahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarpolahti draait met de bal, schiet en ... Lax probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kafara met een sublieme pass. Sarpolahti rent richting de bal. Sarpolahti met een sublieme pass. Hiukka rent richting de bal. Hiukka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hirvijoki 33%, FC Hergartz 67%.
FC Hirvijoki - FC Hergartz 3:0