Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-02 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tauzen City Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Tauzen City Soccer Hooligans Sport Club
na bezrybie Tactiek 433
54% Balbezit 46%
20% Spel op eigen helft 80%
51 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 38
incredible Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Pérez Postigo speelt de bal door. Telateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Telateş met een sublieme pass. Skavhaug rent richting de bal. Skavhaug draait met de bal, schiet en ... Olak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Szczęsny rent richting de bal. Skavhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Skavhaug passt de bal zonder na te denken. Telateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Telateş schiet op doel. Olak bokst de bal weg.

4e minuut.
Murúa geeft een lange en hoge pass. Turgut kopt de bal weg. Szczęsny probeert naar een medespeler te passen. Telateş rent richting de bal. Telateş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kaenchan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitev. Kaenchan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaenchan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skavhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Skavhaug haalt uit met een fantastische trap. Olak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Tasci rent richting de bal. Tasci passt de bal in één keer door. Kaenchan is nu in balbezit. Kaenchan geeft een hoge lob. Telateş maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Skavhaug heeft problemen om de bal te vangen. Skavhaug met een sublieme pass. Telateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Telateş haalt uit met een fantastische trap. Olak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Stănăşilă probeert de bal met de borst te controleren. Murúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Telateş verovert de bal door een tackle van achteren. Telateş schiet op doel. Olak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 1:0

17e minuut.
Skavhaug met een sublieme pass. Daar is Telateş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănăşilă is nu in balbezit. Telateş verovert de bal door een tackle van achteren. Telateş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 2:0

20e minuut.
Jarzębowski met een sublieme pass. Murúa met een sublieme pass. Turgut rent richting de bal. Turgut draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dobrea de bal onder controle te krijgen. Buscan bokst de bal weg.

22e minuut.
Kaenchan heeft problemen om de bal te vangen. Kaenchan passt de bal met de wreef. Telateş probeert naar een medespeler te passen. Skavhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Skavhaug schiet op doel. Olak bokst de bal weg.

24e minuut.
Pérez Postigo kopt de bal weg. Brunaccio is nu in balbezit. Brunaccio probeert naar een medespeler te passen. Telateş is nu in balbezit. Telateş schiet op doel. Olak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Skavhaug met een sublieme pass. Kaenchan probeert naar een medespeler te passen. Telateş is nu in balbezit. Telateş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 3:0

27e minuut.
Klungelig pakt Tasci de bal. Skavhaug geeft de bal voor. Telateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Telateş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 4:0

28e minuut.
Inworp. Kaenchan met de inworp. Szczęsny met een sublieme pass. Telateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Telateş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Szczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęsny passt de bal in één keer door. Kaenchan probeert naar een medespeler te passen. Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug schiet op doel. Olak bokst de bal weg.

32e minuut.
Pérez Postigo probeert naar een medespeler te passen. Brunaccio rent richting de bal. Brunaccio speelt de bal door. Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Telateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Skavhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Skavhaug passt de bal met de wreef. Telateş is nu in balbezit. Telateş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brunaccio zal de hoekschop nemen. Skavhaug maakt een snoekduik en kopt de bal. Olak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 5:0

40e minuut.
Pérez Postigo probeert naar een medespeler te passen. Brunaccio speelt de bal door. Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 6:0

42e minuut.
Kaenchan onderschept slim de pass. Kaenchan passt de bal zonder na te denken. Skavhaug speelt de bal door. Telateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Telateş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Szczęsny speelt de bal door. Skavhaug rent richting de bal. Skavhaug geeft een lange en hoge pass. Daar is Telateş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telateş draait met de bal, schiet en ... Olak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen City 27%, Soccer Hooligans Sport Club 73%.
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 6:0

46e minuut.
Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug passt de bal zonder na te denken. Telateş rent richting de bal. Telateş schiet op doel. Olak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 7:0

48e minuut.
Skavhaug rent richting de bal. Skavhaug met een sublieme pass. Telateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Telateş haalt uit met een fantastische trap. Olak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 8:0

52e minuut.
Brunaccio rent richting de bal. Brunaccio passt de bal met de wreef. Telateş rent richting de bal. Telateş haalt uit met een fantastische trap. Olak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 9:0

53e minuut.
Tasci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasci geeft een hoge lob. Pérez Postigo kopt de bal weg. Telateş is nu in balbezit. Telateş schiet op doel. Olak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug schiet op doel. Olak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 10:0

59e minuut.
Pérez Postigo speelt de bal door. Skavhaug heeft problemen om de bal te vangen. Skavhaug probeert naar een medespeler te passen. Telateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Telateş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Skavhaug is nu in balbezit. Tasci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skavhaug raakt geblesseerd tijdens het duel. Telateş legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Olak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 11:0

63e minuut.
Brunaccio geeft een hoge lob. Tasci verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kaenchan de bal. Kaenchan schiet op doel. Brunaccio kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Muskietorz geeft een hoge lob. Brunaccio kopt de bal weg. Daar is Telateş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telateş geeft de bal voor. Skavhaug maakt een snoekduik en kopt de bal. Olak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Brunaccio rent richting de bal. Brunaccio geeft een hoge lob. Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug draait met de bal, schiet en ... Olak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 12:0

70e minuut.
Skavhaug rent richting de bal. Skavhaug passt de bal met de wreef. Telateş rent richting de bal. Telateş draait met de bal, schiet en ... Olak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 13:0

71e minuut.
Telateş is nu in balbezit. Murúa verovert de bal door een tackle van achteren. Murúa passt de bal met de wreef. Brunaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunaccio geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Piedra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczęsny rent richting de bal. Szczęsny passt de bal in één keer door. Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug draait met de bal, schiet en ... Olak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Szczęsny rent richting de bal. Szczęsny geeft een hoge lob. Telateş is nu in balbezit. Telateş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 14:0

74e minuut.
Skavhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Skavhaug haalt uit met een fantastische trap. Tasci probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaenchan neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Telateş krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Szczęsny rent richting de bal. Szczęsny passt de bal in één keer door. Pérez Postigo probeert naar een medespeler te passen. Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 15:0

76e minuut.
Telateş is nu in balbezit. Telateş geeft een lange en hoge pass. Brunaccio rent richting de bal. Brunaccio geeft een hoge lob. Skavhaug krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 16:0

78e minuut.
Kaenchan passt de bal zonder na te denken. Skavhaug rent richting de bal. Telateş rent richting de bal. Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 17:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaenchan met de inworp. Szczęsny geeft een hoge lob. Brunaccio rent richting de bal. Brunaccio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Telateş heeft problemen om de bal te vangen. Telateş passt de bal in één keer door. Skavhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Skavhaug schiet op doel. Olak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 18:0

86e minuut.
Skavhaug rent richting de bal. Skavhaug passt de bal met de wreef. Telateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Telateş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 19:0

88e minuut.
Inworp. Kaenchan met de inworp. Szczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęsny geeft een hoge lob. Telateş maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen City 13%, Soccer Hooligans Sport Club 87%.
Tauzen City - Soccer Hooligans Sport Club 20:0