Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-09 12:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 講談社
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Shueisha FC AtleticoMonaco
Reup Manga Tactiek Canosalandia
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
41.8 gemiddelde waardering 45.3
adequate Schieten good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Słonecznik rent richting de bal. Słonecznik passt de bal in één keer door. Brünner rent richting de bal. Brünner passt de bal met de wreef. Reid rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Krasnolud geeft de bal voor. Inworp. Albrecht met de inworp. Bencomo is nu in balbezit. Bencomo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Brünner speelt de bal door. Słonecznik speelt de bal door. Bencomo speelt de bal door. Reid is nu in balbezit. Reid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Kondrot de bal. Kondrot geeft de bal voor. Daar is Bencomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bencomo geeft een hoge lob. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reid is nu in balbezit. Reid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - AtleticoMonaco 0:1

25e minuut.
Benassi is nu in balbezit. Spirov verovert de bal door een tackle van achteren. Spirov passt de bal met de wreef. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Spirov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Albrecht de bal. Krasnolud rent richting de bal. Albrecht verovert de bal door een tackle van achteren. Albrecht geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Wójcicki rent richting de bal. Vasiliu verovert de bal door een tackle van achteren. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid draait met de bal, schiet en ... Burlikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - AtleticoMonaco 0:2

37e minuut.
Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brünner speelt de bal door. Łyko is nu in balbezit. Łyko schiet op doel. Cambri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - AtleticoMonaco 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shueisha FC 65%, AtleticoMonaco 35%.
Shueisha FC - AtleticoMonaco 1:2

46e minuut.
Házi komt het veld opgelopen. Ishimaru komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Benassi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrazdil geeft de bal voor. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Reid rent richting de bal. Bencomo is nu in balbezit. Volder begaat een overtreding. Bencomo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Spirov wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Spirov passt de bal in één keer door. Brünner rent richting de bal. Brünner probeert naar een medespeler te passen. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Reid heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hrazdil. Reid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Słonecznik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Házi rent richting de bal. Házi schiet op doel. Ishimaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Muhaciroğlu rent richting de bal. Słonecznik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muhaciroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hrazdil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Łyko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brulé rent richting de bal. Brulé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Brulé stond buitenspel. Yankov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kondrot geeft de bal voor. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Házi is nu in balbezit. Házi schiet op doel. Ishimaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - AtleticoMonaco 1:3

76e minuut.
Reid kopt de bal weg. Házi is nu in balbezit. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid schiet op doel. Ishimaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - AtleticoMonaco 1:4

84e minuut.
Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Házi onderschept slim de pass. Házi passt de bal in één keer door. Yankov rent richting de bal. Yankov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Benassi passt de bal met de wreef. Kondrot rent richting de bal. Kondrot passt de bal met de wreef. Brulé bereikt de bal nog maar net als eerste. Brulé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Brünner rent richting de bal. Brünner geeft een lange en hoge pass. Reid springt en kopt de bal. Wójcicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - AtleticoMonaco 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shueisha FC 67%, AtleticoMonaco 33%.
Shueisha FC - AtleticoMonaco 1:5