Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smooth Criminals Garinjosi
3 na 3 Tactiek 3v3
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 34.4
matig Schieten matig
goed Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lizak geeft een hoge lob. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina speelt de bal door. Velić is nu in balbezit. Velić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pećina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bodea rent richting de bal. Bodea geeft de bal voor. Hujdur is nu in balbezit. Hujdur schiet op doel. Mak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hujdur rent richting de bal. Hujdur haalt uit met een fantastische trap. Mak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Pintol onderschept slim de pass. Pintol geeft een hoge lob. Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jeremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintol passt de bal in één keer door. Hujdur rent richting de bal. Hujdur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Pintol verovert de bal door een tackle van achteren. Pintol probeert naar een medespeler te passen. Hujdur rent richting de bal. Hujdur haalt uit met een fantastische trap. Mak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - Garinjosi 1:0

43e minuut.
Inworp. Pećina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeremić is nu in balbezit. Hujdur onderschept slim de pass. Hujdur haalt uit met een fantastische trap. Mak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mak met een sublieme pass. Velić bereikt de bal nog maar net als eerste. Velić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Criminals 46%, Garinjosi 54%.
Smooth Criminals - Garinjosi 1:0

49e minuut.
Pintol onderschept slim de pass. Velić rent richting de bal. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Velić rent richting de bal. Velić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Winne trapt de bal weg van het doel. Hujdur controleert de bal met de borst. Hujdur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lizak speelt de bal door. Inworp. Pintol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Jeremić rent richting de bal. Pintol onderschept slim de pass. Hujdur heeft problemen om de bal te vangen. Hujdur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - Garinjosi 2:0

65e minuut.
Jeremić geeft een lange en hoge pass. Pintol rent richting de bal. Pintol geeft een lange en hoge pass. Hujdur is nu in balbezit. Hujdur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mak met een harde bal richting middenveld. Pintol kopt de bal weg. Jeremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur onderschept slim de pass. Hujdur haalt uit met een fantastische trap. Mak bokst de bal weg. Hujdur rent richting de bal. Hujdur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lizak speelt de bal door. Velić rent richting de bal. Pintol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Velić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - Garinjosi 2:1

79e minuut.
Jakupec bereikt de bal nog maar net als eerste. Krolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krolo geeft de bal voor. Hujdur is nu in balbezit. Hujdur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bodea passt de bal zonder na te denken. Bencun speelt de bal door. Hujdur rent richting de bal. Klungelig pakt Hujdur de bal. Hujdur schiet op doel. Mak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Criminals 40%, Garinjosi 60%.
Smooth Criminals - Garinjosi 2:1