Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dildo Baggins FC Carlstadt Blues
3vs3 Tactiek 3vs3
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 36.8
poor Schieten average
average Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Denev geeft een hoge lob. Inworp. Dujić met een snelle inworp. Klungelig pakt Uščuplić de bal. Uščuplić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Breg speelt de bal door. Inworp. Uščuplić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujić haalt uit met een fantastische trap. Kondres bokst de bal weg.

19e minuut.
Liesch met een sublieme pass. Inworp. Dujić met een snelle inworp. Daar is Uščuplić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uščuplić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kondres werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - FC Carlstadt Blues 0:1

20e minuut.
Hiu Fung speelt de bal door. Breg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujić verovert de bal door een tackle van achteren. Dujić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Uščuplić met een sublieme pass. Dujić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Breg. Breg krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Uščuplić rent richting de bal. Uščuplić geeft de bal voor. Breg rent richting de bal. Dujić onderschept slim de pass. Dujić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dildo Baggins 69%, FC Carlstadt Blues 31%.
Dildo Baggins - FC Carlstadt Blues 0:1

53e minuut.
Uščuplić speelt de bal door. Bódis is nu in balbezit. Dujić verovert de bal door een tackle van achteren. Dujić haalt uit met een fantastische trap. Kondres maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dujić neemt de hoekschop. Breg rent richting de bal. Uščuplić verovert de bal door een tackle van achteren. Uščuplić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Breg met een sublieme pass. Hiu Fung is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uščuplić. Uščuplić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dildo Baggins 48%, FC Carlstadt Blues 52%.
Dildo Baggins - FC Carlstadt Blues 0:1