Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mika Milan Victoria II
Mhersheva Tactiek exotic
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 14
42.4 gemiddelde waardering 54.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
average Verdedigen good


17e minuut.
Catanzariti onderschept slim de pass. Albu rent richting de bal. Albu geeft een lange en hoge pass. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rodríguez Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Villalobos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Milan - Victoria II 0:1

22e minuut.
Yuspashyan geeft een lange en hoge pass. Catanzariti is nu in balbezit. Catanzariti passt de bal zonder na te denken. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki schiet op doel. Guerrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

33e minuut.
Hamikyan speelt de bal door. Rodríguez Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Villalobos passt de bal met de wreef. Mikucki rent richting de bal. Mikucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Milan - Victoria II 0:2

39e minuut.
Contreiras is nu in balbezit. Albu onderschept slim de pass. Albu passt de bal met de wreef. Daar is Rodríguez Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Villalobos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Milan - Victoria II 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Milan 63%, Victoria II 37%.
Mika Milan - Victoria II 0:3

46e minuut.
Dalakyan met een sublieme pass. Andrade Almeida rent richting de bal. Rondón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rondón krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Lijer geeft een lange en hoge pass. Farfán is nu in balbezit. Hamikyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hamikyan krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan passt de bal met de wreef. Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos draait met de bal, schiet en ... Guerrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Milan - Victoria II 0:4

64e minuut.
Shrizi passt de bal zonder na te denken. Daar is Contreiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreiras geeft een hoge lob. Albu is nu in balbezit. Albu draait met de bal, schiet en ... Guerrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikucki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Albu rent richting de bal. Contreiras rent richting de bal. Albu begaat een overtreding. Contreiras raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

74e minuut.
Rondón rent richting de bal. Rondón speelt de bal door. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki draait met de bal, schiet en ... Guerrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Milan - Victoria II 0:5

76e minuut.
Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lijer is nu in balbezit. Rondón is nu in balbezit. Rondón met een sublieme pass. Rodríguez Villalobos is nu in balbezit. Rodríguez Villalobos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Andrade Almeida kopt de bal weg. Hamikyan probeert de bal met de borst te controleren. Farfán met een sublieme pass. Rodríguez Villalobos is nu in balbezit. Rodríguez Villalobos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Milan 62%, Victoria II 38%.
Mika Milan - Victoria II 0:5