Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.F Tirama Resurgence
taktikë 343 Tactiek Customed
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 37.5
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen average


5e minuut.
Koçoğlu is nu in balbezit. Fana onderschept slim de pass. Fana geeft de bal voor. Bushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushi haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła bokst de bal weg. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fana rent richting de bal. Bushi is nu in balbezit. Fana rent richting de bal. Fana haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F Tirama - Resurgence 1:0

14e minuut.
Osmangazi passt de bal in één keer door. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano geeft de bal voor. Bushi is nu in balbezit. Bushi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Osmangazi geeft een lange en hoge pass. Bushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chmielewski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean maakt een afschuwelijke overtreding. Nano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nano springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Koçoğlu is nu in balbezit. Koçoğlu geeft een hoge lob. Turino bereikt de bal nog maar net als eerste. Turino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ayechu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Miu geeft een lange en hoge pass. Daar is Ślepokura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielewski is nu in balbezit. Bushi onderschept slim de pass. Bushi haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F Tirama 49%, Resurgence 51%.
K.F Tirama - Resurgence 1:0

46e minuut.
Lechner met een sublieme pass. Pallo onderschept slim de pass. Pizzini bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pizzini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lechner is nu in balbezit. Lechner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.F Tirama - Resurgence 1:1

50e minuut.
Bushi rent richting de bal. Nano rent richting de bal. Maldonado Collantes verovert de bal door een tackle van achteren. Bushi verovert de bal door een tackle van achteren. Bushi schiet op doel. Wojtyła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F Tirama - Resurgence 2:1

51e minuut.
Klisiak rent richting de bal. Klisiak geeft de bal voor. Nano rent richting de bal. Nano geeft een lange en hoge pass. Bushi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fana rent richting de bal. Fana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F Tirama - Resurgence 3:1

80e minuut.
Ungureanu geeft een lange en hoge pass. Miu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Maldonado Collantes de bal onder controle te krijgen. Bushi rent richting de bal. Bushi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bushi zal de hoekschop nemen. Daar is Fana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçoğlu speelt de bal door. Turino is nu in balbezit. Turino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ayechu verovert de bal door een tackle van achteren. Ayechu geeft de bal voor. Nano kopt de bal weg. Bushi rent richting de bal. Bushi draait met de bal, schiet en ... Wojtyła bokst de bal weg.

88e minuut.
Daar is Ungureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçoğlu rent richting de bal. Koçoğlu passt de bal met de wreef. Ungureanu geeft een hoge lob. Bushi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F Tirama - Resurgence 4:1

89e minuut.
Miu met een sublieme pass. Nano is nu in balbezit. Nano speelt de bal door. Bushi rent richting de bal. Bushi haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F Tirama 39%, Resurgence 61%.
K.F Tirama - Resurgence 4:1