Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Resurgence Victoria II
Customed Tactiek exotic
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
36.5 gemiddelde waardering 55.9
average Schieten excellent
good Passen good
average Verdedigen good


9e minuut.
Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado Collantes is nu in balbezit. Mikucki onderschept slim de pass. Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodríguez Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Villalobos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Resurgence - Victoria II 0:1

16e minuut.
Pérez Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Met opzet legt Pérez Mina zijn tegenspeler op de grond. Pérez Mina krijgt een gele kaart. Rodríguez Villalobos raakt geblesseerd tijdens het duel. Hamikyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rodríguez Villalobos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Turino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Catanzariti is nu in balbezit. Turino onderschept slim de pass. Valdemarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdemarin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hamikyan is nu in balbezit. Hamikyan geeft de bal voor. Mikucki rent richting de bal. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Lokusz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Catanzariti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ślepokura de bal. Lokusz onderschept slim de pass. Rondón is nu in balbezit. Rondón geeft een hoge lob. Wojtyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rodríguez Villalobos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Resurgence - Victoria II 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resurgence 65%, Victoria II 35%.
Resurgence - Victoria II 0:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rondón met de inworp. Ślepokura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamikyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Lokusz geeft de bal voor. Rodríguez Villalobos kopt de bal weg. Mikucki controleert de bal met de borst. Mikucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Resurgence - Victoria II 0:3

63e minuut.
Hamikyan geeft een hoge lob. Valdemarin kopt de bal weg. Mikucki kan de bal niet met de borst controleren. Rodríguez Villalobos is nu in balbezit. Rodríguez Villalobos haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Pérez Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Larroque onderschept slim de pass. Larroque geeft de bal voor. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lokusz rent richting de bal. Lokusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Resurgence - Victoria II 0:4

82e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Villalobos de bal. Rodríguez Villalobos passt de bal met de wreef. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Resurgence - Victoria II 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resurgence 58%, Victoria II 42%.
Resurgence - Victoria II 0:5