Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.F Tirama Mika Milan
taktikë 343 Tactiek Mhersheva
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 45.9
formidable Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Amadyan rent richting de bal. Amadyan speelt de bal door. Yuspashyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuspashyan schiet op doel. Lledó maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Nano heeft problemen om de bal te vangen. Nano probeert naar een medespeler te passen. Bushi is nu in balbezit. Bushi draait met de bal, schiet en ... Guerrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F Tirama - Mika Milan 1:0

10e minuut.
Fana kopt de bal weg. Hurtsevich is nu in balbezit. Bushi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bushi de bal. Bushi haalt uit met een fantastische trap. Guerrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nano de bal. Nano met een sublieme pass. Bushi is nu in balbezit. Bushi haalt uit met een fantastische trap. Guerrero bokst de bal weg.

18e minuut.
Amadyan speelt de bal door. Yuspashyan speelt de bal door. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae schiet op doel. Lledó probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Osmangazi verovert de bal door een tackle van achteren. Osmangazi geeft een hoge lob. Nano is nu in balbezit. Nano draait met de bal, schiet en ... Guerrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F Tirama - Mika Milan 2:0

25e minuut.
Osmangazi probeert naar een medespeler te passen. Csabai verovert de bal door een tackle van achteren. Fana rent richting de bal. Fana geeft een hoge lob. Nano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Yuspashyan is nu in balbezit. Yuspashyan passt de bal met de wreef. Rae rent richting de bal. Rae haalt uit met een fantastische trap. Lledó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F Tirama - Mika Milan 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F Tirama 51%, Mika Milan 49%.
K.F Tirama - Mika Milan 2:1

49e minuut.
Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Osmangazi rent richting de bal. Osmangazi geeft een hoge lob. Fana rent richting de bal. Fana schiet op doel. Guerrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Klungelig pakt Ayechu de bal. Ayechu geeft de bal voor. Daar is Coleman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bushi rent richting de bal. Bushi schiet op doel. Guerrero bokst de bal weg.

59e minuut.
Miu heeft problemen om de bal te vangen. Miu passt de bal zonder na te denken. Nano is nu in balbezit. Klungelig pakt Nano de bal. Nano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Coleman rent richting de bal. Coleman geeft een hoge lob. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan geeft een lange en hoge pass. Yuspashyan krijgt zijn hoofd ertegen. Lledó bokst de bal weg.

74e minuut.
Gilanyan is nu in balbezit. Ungureanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ungureanu geeft een hoge lob. Bushi is nu in balbezit. Bushi haalt uit met een fantastische trap. Guerrero bokst de bal weg. Csabai heeft problemen om de bal te vangen. Csabai geeft de bal voor. Osmangazi geeft een lange en hoge pass. Bushi maakt een snoekduik en kopt de bal. Guerrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Miu met een sublieme pass. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano probeert naar een medespeler te passen. Bushi rent richting de bal. Bushi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pallo probeert naar een medespeler te passen. Contreiras onderschept slim de pass. Klungelig pakt Nano de bal. Nano draait met de bal, schiet en ... Guerrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Fana geeft de bal voor. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi geeft een hoge lob. Fana kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.F Tirama - Mika Milan 3:1

87e minuut.
Doeltrap. Lledó trapt de bal weg van het doel. Miu kopt de bal weg. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano schiet op doel. Guerrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nano rent richting de bal. Nano schiet op doel. Guerrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi onderschept slim de pass. Osmangazi passt de bal zonder na te denken. Nano is nu in balbezit. Nano schiet op doel. Guerrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.F Tirama 48%, Mika Milan 52%.
K.F Tirama - Mika Milan 3:1