Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mika Milan Resurgence
Mhersheva Tactiek Customed
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
8 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.5 gemiddelde waardering 37.6
adequate Schieten average
good Passen good
solid Verdedigen average


11e minuut.
Ślepokura is nu in balbezit. Amadyan onderschept slim de pass. Koçoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Koçoğlu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Gilanyan de bal. Farfán rent richting de bal. Farfán probeert naar een medespeler te passen. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc schiet op doel. Wojtyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pizzini met een sublieme pass. Turino bereikt de bal nog maar net als eerste. Billon rent richting de bal. Turino is nu in balbezit. Turino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ciampolini passt de bal zonder na te denken. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepokura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amadyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Amadyan kan niet meer verder spelen.

44e minuut.
Tegu geeft de bal voor. Øvstedal kan de bal niet met de borst controleren. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Wojtyła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Milan - Resurgence 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Milan 24%, Resurgence 76%.
Mika Milan - Resurgence 1:0

53e minuut.
De Bato passt de bal zonder na te denken. Lechner is nu in balbezit. Tegu begaat een overtreding. Lechner raakt geblesseerd tijdens het duel. Lechner komt bij de bal en schiet. Paal!

67e minuut.
Ciampolini speelt de bal door. Shrizi rent richting de bal. Shrizi passt de bal met de wreef. Hrenciuc is nu in balbezit. Hrenciuc draait met de bal, schiet en ... Wojtyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan schiet op doel. Klungelig pakt Maldonado Collantes de bal. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán schiet op doel. Wojtyła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

80e minuut.
Csabai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csabai geeft de bal voor. Inworp. Pizzini met een snelle inworp. De Bato geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Milan 42%, Resurgence 58%.
Mika Milan - Resurgence 1:0