Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria II K.F Tirama
exotic Tactiek taktikë 343
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
57.6 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Osmangazi probeert naar een medespeler te passen. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanzariti onderschept slim de pass. Catanzariti geeft een hoge lob. Mikucki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Lokusz rent richting de bal. Lokusz met een sublieme pass. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - K.F Tirama 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Ungureanu de bal. Valdemarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdemarin passt de bal met de wreef. Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos haalt uit met een fantastische trap. Lledó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Fana is nu in balbezit. Fana schiet op doel. Daar is Lijer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nano rent richting de bal. Nano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Valdemarin geeft de bal voor. Mikucki is nu in balbezit. Klisiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klisiak krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pallo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdemarin met een snelle inworp. Hamikyan rent richting de bal. Hamikyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lokusz rent richting de bal. Lokusz geeft de bal voor. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki draait met de bal, schiet en ... Lledó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - K.F Tirama 2:0

31e minuut.
Lokusz is nu in balbezit. Lokusz passt de bal in één keer door. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - K.F Tirama 3:0

32e minuut.
Valdemarin kopt de bal weg. Klungelig pakt Hamikyan de bal. Bushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushi haalt uit met een fantastische trap. Huzior probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - K.F Tirama 3:1

34e minuut.
Pallo geeft een hoge lob. Lijer heeft problemen om de bal te vangen. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano geeft een lange en hoge pass. Bushi maakt een snoekduik en kopt de bal. Huzior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fana rent richting de bal. Fana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - K.F Tirama 3:2

37e minuut.
Fana passt de bal met de wreef. Daar is Bushi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bushi passt de bal zonder na te denken. Osmangazi met een sublieme pass. Nano met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Osmangazi rent richting de bal. Osmangazi geeft de bal voor. Bushi is nu in balbezit. Bushi draait met de bal, schiet en ... Huzior probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria II - K.F Tirama 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria II 45%, K.F Tirama 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria II - K.F Tirama 3:3

46e minuut.
Catanzariti rent richting de bal. Catanzariti passt de bal zonder na te denken. Valdemarin probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fana stond buitenspel. Catanzariti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Lokusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rondón is nu in balbezit. Rondón geeft een hoge lob. Lledó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. Lledó werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Miu de bal onder controle te krijgen. Bushi rent richting de bal. Bushi passt de bal met de wreef. Nano is nu in balbezit. Nano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano geeft de bal voor. Bushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fana de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Osmangazi geeft een hoge lob. Fana kopt de bal weg. Bushi rent richting de bal. Bushi draait met de bal, schiet en ... Huzior maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi met een sublieme pass. Bushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - K.F Tirama 3:4

83e minuut.
Pallo rent richting de bal. Rodríguez Villalobos onderschept slim de pass. Rodríguez Villalobos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sandro de bal onder controle te krijgen. Lledó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria II - K.F Tirama 4:4

86e minuut.
Rodríguez Villalobos rent richting de bal. Rodríguez Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki draait met de bal, schiet en ... Lledó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - K.F Tirama 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria II 45%, K.F Tirama 55%.
Victoria II - K.F Tirama 5:4